- 2020. 01. 01.
- 6
- 5
- V4 karakter
- Amy Newston
- LV karakter
- Jhonson Turner
- V2 karakter
- Dragana Turner
Neved:
< Supergtxx (account név) >
A ban időpontja:
< Első ban: 2018.07.08 Második ban: 2019.07.08 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Elsil >
A ban oka:
< Előző+Nem próbálsz meg velem OOC kerezni hogy ub-t kapj (hosszabítás, belelett írva) >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Hello Bencének hivnak és ki lettem bannolva 2018/07/08 mivel minősitettem Elsil de nem nagyon durván csak több sorban leírtam hogy régebben amikor 1 es admin volt mennyivel jobb fejebb volt most meg sokkal utálatosabb lett, erre kibannolt. Azt mondta mindig majd ha letelik az 1 év akkor unbannol én fel mentem ts re 2019/07/08 -án és beszéltem vele de azt mondta nem ad unbant nem fog adni mert nem bántam meg eléggé, pedig megbántam hisz unban dalt is elénekeltem kb 6 unban kérelmet irtam de nem vette figyelembe. Nagyon felcsesződtem, és próbáltam vele viccelődni mondtam neki hogy hogy megveszem az ub-t mondja a paypal ját de ezt viccnek szántam de ő meg komolyan vette így átírta a bannom a mostanira. Amiért valójában szeretném az unbant az azért van mert nagyon szeretnék újra a közösség tagja lenni, szeretnék egy frakció tagja lenni és mostmár egy nem nonscriptes fraki tag akarok lenni hanem komoly, nagyon szeretnék a barátaimmal játszani a szerveren hisz ők játszanak én meg hallgatom discordon őket minden barátom seemta v3-ik én meg csak v2, mert elkövettem ezt a hibát hogy minősitettem Elsilt ,tiszta szivemből mondom hogy megbántam és szeretnék egy tisztalappal indulni akár nullázással is csak újra akarok kezdeni mindent. Köszönöm hogy el olvastátok itt az unban dal is akkor már (nem tudok énekelni).