Súlyos testi sértés gyanújával állítottak elő egy verekedőt
By Szeregej Puskin | 09, 17, 2020
A szemtanúk leírása:
Ma 13:00-kor történt az eset, az egyik úr nézegette az elkövető kocsiját. Ezután az elkövető rátámadott áldozatára, az áldozatnak az állkapcsát érte ütés ami következtében a csont megrepedt. Ezután az elkövető beviharzott a plázában majd bement szerencsejátékozni. Amikor az ORFK kiért azonnal megkérdezték a szemtanúkat mi történt, ezután sikerült kideríteni a tettest személyazonosságát és elfogni, az intézkedések közbe az elkövető, tiltakozott, hogy bármit is tett volna.
Riport:
Megkérdeztük az akkor szolgálatba lévő járőrt és ezt nyilatkozta.
Tiszteletem, Brandon Törzsőrmester vagyok a Rendőrségtől. A mai nap folyamán történt az eset.... Motoros járőrszolgálatomat folytattam, amikor a rendszerbe érkezett egy hívás. Ezt én elfogadtam, kimentem a helyszínre. Plázában megtaláltuk a fenyegetőt, aki épp szerencsejátékozott, falhoz állítottam az Urat és több szemtanú is elmondta, hogy mi történt. Az Urat megbilincseltem, erősítést kértem, és beszállítottuk a Rendőr-kapitányságra. Megtörténtek a szükséges intézkedések és súlyos testi sértés gyanújával előállítottuk ezután, elszállítottuk és megkapta méltó büntetését. Egy fenyegetővel és rossz tevővel kevesebb a csodás városunkban!