Súlyos testi sértés gyanújával állítottak elő egy verekedőt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Skysis

Újonc
2019. 01. 17.
46
19
Győr City
V4 karakter
Szergej Puskin
LV karakter
Roger Michael
V2 karakter
NINCS
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Súlyos testi sértés gyanújával állítottak elő egy verekedőt
By Szeregej Puskin | 09, 17, 2020

A szemtanúk leírása:
Ma 13:00-kor történt az eset, az egyik úr nézegette az elkövető kocsiját. Ezután az elkövető rátámadott áldozatára, az áldozatnak az állkapcsát érte ütés ami következtében a csont megrepedt. Ezután az elkövető beviharzott a plázában majd bement szerencsejátékozni. Amikor az ORFK kiért azonnal megkérdezték a szemtanúkat mi történt, ezután sikerült kideríteni a tettest személyazonosságát és elfogni, az intézkedések közbe az elkövető, tiltakozott, hogy bármit is tett volna.

Riport:
Megkérdeztük az akkor szolgálatba lévő járőrt és ezt nyilatkozta.
Tiszteletem, Brandon Törzsőrmester vagyok a Rendőrségtől. A mai nap folyamán történt az eset.... Motoros járőrszolgálatomat folytattam, amikor a rendszerbe érkezett egy hívás. Ezt én elfogadtam, kimentem a helyszínre. Plázában megtaláltuk a fenyegetőt, aki épp szerencsejátékozott, falhoz állítottam az Urat és több szemtanú is elmondta, hogy mi történt. Az Urat megbilincseltem, erősítést kértem, és beszállítottuk a Rendőr-kapitányságra. Megtörténtek a szükséges intézkedések és súlyos testi sértés gyanújával előállítottuk ezután, elszállítottuk és megkapta méltó büntetését. Egy fenyegetővel és rossz tevővel kevesebb a csodás városunkban!

Skysis

Újonc
2019. 01. 17.
46
19
Győr City
V4 karakter
Szergej Puskin
LV karakter
Roger Michael
V2 karakter
NINCS
Köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket! Az újság folytatása várható!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.