Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Sárvári Máté-nak hívnak >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< 16 éves vagyok. Középiskolába 10. es vagyok informatika szakon. Streamelni szoktam twitchen és dolgozom. Szederinda néptáncegyüttes tagja vagyok, Egerben élek. Tisztelettudó vagyok.>
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
<14 264 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/he5ou7y >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Azért szeretnék a nav tagja lenni mert, nagyon érdekel a navos munka. Minimum 1 éven át szeretnék navos lenni a szerveren és ezidő alatt a lehető legtöbb tapasztalatot gyűjteni. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Mert aktív tudok lenni és szeretek új dolgokat tanulni. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem, még nem voltam. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
< Határok és cégek ellenőrzése. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Minden nap 2-4 órát. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Nem vagyok a legélesebb kés de próbálok minden tőlem telhetőt beleadni abba mit csinálok. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Szeretek csapatban dolgozni és igenis fontos szerintem, mivel a piramisokat se 1 ember építette minnél több ember dolgozik szinkronba összeszedetten valamin annál jobb lesz az eredmény. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem számít a kor mivel sok értelmes fiatl-al lehet találkozni. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Suki Chizuru >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Saku 2002.06.15 >
[#3] Anyja neve:
< Elizabeth Chizuru >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/cKjGgnp >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Kamion sofőr. Rossz munka légkör.>
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Szerintem fontos a város biztonsága, és szeretnék is ebben segíteni. És szeretnék tanulni. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Határok felügyelete, Adó ügyek, Cégek ellenőrzése. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Minnél magasabbra szeretnék eljutni az állományban. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Suki Chizuru vagyok, 18 éves. Japánból érkeztem, ottis nőttem fel, jártam iskolákba. Nemrég érkeztem seecity be, eddig kamion sofőr ként dolgoztam. Hobbi szerűen horgászok. Oda vagyok a motorokért, még japánban imádtam apukámmal motorozni. Összeszedetten, megtervezetten szeretem a munkámat végezni. Gyerekkori álmom hogy rendvédelmis legyek. Családi állapotom: szingli, és nemis tervezek semmit. Szeretnék a lehető legtöbb mindent megtanulni a munkáim során, és sok barátot szerezni. Alkoholizálást, dohányzást nem szeretek a közelemben. Sok izgalommal várom hogy mit fog hozni a jövőm, legfőképpen akkor ha felvételt nyerek önökhöz.>