Déli Autóbérlő
Ügyintéző Jelentkezési Lap
((IC RÉSZ))
|Név|
<Strevo Harrison>
|Telefonszám|
<38761188811582>
|Édesanyja leánykori neve|
<Angelina Dewis>
|Rendelkezik jogosítvánnyal? Ha igen, milyen kategóriában?|
<Rendelkezem,B kategóriás jogosítványal>
|Miért pont önt válasszuk?|
<Rugalmas,összeszedett,minden féle pozícióra alkalmas vagyok.Kedves,odafigyelő,tisztelet tudónak tartom magamat.>
|Önéletrajz /min.10 összefüggő mondat/|
<Strevo Harrison vagyok,Los Santosban élek!Középfokú Angol nyelvtudással rendelkezem,Jelenleg a Parkolás felügyeletben dolgozom,Probaidős felügyelö rangon!B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem lassan 2 éve!Van egy 2 éves öcsém,Jelenleg velük éllek egy kis Los Santosi apartmanban!
Mint emlitettem a parkolás felügyeletnél dolgozom Probaidős Felügyelő rangon,emelett dolgoztam farmokon,fényező mühelyekben illetve Futárként is. >
((OOC rész))
|Mi a neved?|
<Barni>
|Hány éves vagy?|
<19>
|Mennyi játszott perced van?|
<34xxx>
|Mutatkozz be pár mondatban!|
<Nagykanizsán élek,Mezőgazdasági gépész a szakmám,19 éves vagyok,1 évet dolgoztam ebben a szakmában.Kedves,megértő,tisztelet tudónak tartom magamat(bár nem szeretem az önfényezést)!Jelenleg 3 műszakban dolgozom nagykanizsán!>
|Rendelkezel Discord fiókkal és életképes mikrofonnal?|
<Igen>
|Heti szinten mennyi időt tudnál fordítani a bérlőre?|
<10-15 óra>
|Megyjegyzés|
<Köszönöm szépen,hogy elolvastáttok,Legyen szép Napotok!>
Ügyintéző Jelentkezési Lap
((IC RÉSZ))
|Név|
<Strevo Harrison>
|Telefonszám|
<38761188811582>
|Édesanyja leánykori neve|
<Angelina Dewis>
|Rendelkezik jogosítvánnyal? Ha igen, milyen kategóriában?|
<Rendelkezem,B kategóriás jogosítványal>
|Miért pont önt válasszuk?|
<Rugalmas,összeszedett,minden féle pozícióra alkalmas vagyok.Kedves,odafigyelő,tisztelet tudónak tartom magamat.>
|Önéletrajz /min.10 összefüggő mondat/|
<Strevo Harrison vagyok,Los Santosban élek!Középfokú Angol nyelvtudással rendelkezem,Jelenleg a Parkolás felügyeletben dolgozom,Probaidős felügyelö rangon!B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem lassan 2 éve!Van egy 2 éves öcsém,Jelenleg velük éllek egy kis Los Santosi apartmanban!
Mint emlitettem a parkolás felügyeletnél dolgozom Probaidős Felügyelő rangon,emelett dolgoztam farmokon,fényező mühelyekben illetve Futárként is. >
((OOC rész))
|Mi a neved?|
<Barni>
|Hány éves vagy?|
<19>
|Mennyi játszott perced van?|
<34xxx>
|Mutatkozz be pár mondatban!|
<Nagykanizsán élek,Mezőgazdasági gépész a szakmám,19 éves vagyok,1 évet dolgoztam ebben a szakmában.Kedves,megértő,tisztelet tudónak tartom magamat(bár nem szeretem az önfényezést)!Jelenleg 3 műszakban dolgozom nagykanizsán!>
|Rendelkezel Discord fiókkal és életképes mikrofonnal?|
<Igen>
|Heti szinten mennyi időt tudnál fordítani a bérlőre?|
<10-15 óra>
|Megyjegyzés|
<Köszönöm szépen,hogy elolvastáttok,Legyen szép Napotok!>