Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Hagen Balázs -
Hány éves vagy?
- 17 éves vagyok, Április végén töltöm be a 18. életévemet. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Naponta 5-6 órát (tekintettel az oktatásban kialakult helyzet miatt), hétvégén akár 7-8 órát vagyok átlagosan a szerveren.-
Hány játszott perced van a szerveren?
- Lapom megírásakor 8250 játszott perccel rendelkezem. -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2014 óta játszom RolePlay típusú szervereken, kisebb kihagyásokkal. -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Még a 2016-os regisztrációmat követően voltam a honvédségnél, ahol Főtörzszászlós rendfokozatót értem el. -
Mi volt a távozásaid oka?
- Közép iskolás lettem, és elkerültem kollégiumba, és nem rendelkeztem laptoppal. -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Igen, volt, George D Mascani volt az első nevem. -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Természetesen igen, mindkettővel rendelkezem. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=805K_perny_337_felv_tel_8.png -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=125K_perny_337_felv_tel_9.png -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Rendészeti szakgimnáziumba járok, érdekel az államigazgatás területe, illetve a jog tudomány iránt is érdeklődő vagyok. Azt gondolom, hogy ebben a frakcióban sok tapasztalatot gyűjthetek, illetve magas színvonalon RP-ző frakciótagokkal játszhatok. Az IC karakteremet a saját (IRL) életem mintájára alakítom (vagy tervezett/jövőbeni terveimre/elképzeléseimre), ezáltal érdekel a személy, és vagyonvédelem, védett személy kísérése, stb. 4 éve nem voltam fegyveres testület tagja. A karakteremet egy hivatásos állományú tagjaként szeretném alakítani, ezért szeretnék a Kormány kötelékeibe csatlakozni. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Tisztában vagyok vele, hogy kevés játszott percem van, azt gondolom ezt tudnám kompenzálni az RP tudásommal, amennyiben sor kerülne rá. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Stinson Horward-
Édesanyja leánykori neve:
- Georgina Santos -
Születési helye, ideje:
- Los Santos, 1994.04.30. -
Bejelentett lakcíme:
- Los Santos, Darren street 32/A. -
Telefonszáma:
- 3876115326 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen, rendelkezem érvényes vezetői engedéllyel, és személyes okiratokkal. -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynöki pozíciót szeretném megpályázni. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Stinson Horward vagyok, 26 éves, Los Santosi lakos. Frissen végeztem a See City Nemzeti Közszolgálati Egyetem magánbiztonság, és vagyonvédelmi szakán, ahol jeles minősítés került a diploma oklevelembe. Azt gondolom, hogy ez az állás számomra megfelelő lenne, és a kormány egy magabiztos, nagy munkaképességű, és határozott fiatalemberrel gazdagodna, sikeres felvételizésemet követően. Nagyon elszánt, és elhivatott vagyok a személyvédelem kapcsán, ezeket a képességeket egyetemi tanulmányaim kapcsán precizízen elsajátítottam. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Név: George D Mascani
Születési hely, idő: Los Santos, 1994.04.30
Beszélt nyelvek: Angol, Német, Magyar
Tanulmányok: 1996-2004 Los Santosi Általános Iskola
2005-2010 Los Santosi Rendészeti Szakgimnázium
2010-2018 See City Nemzeti Közszolgálati Egyetem biztonsági szakirány
Képesítések: B kategóriás jogosítvány
ECDL 7 modulos vizsga
Fegyverviselési engedély
B2 Angol, Német nyelvvizsga
Egyéb: Nagy teherbírás, jó kommunikációs készség, motiváltság, kiváló problémamegoldó képesség, önvédelemben való jártasság-
Aláírás:
Stinson Horward/FONT]
Stinson Horward/FONT]