Stimuláns Droggal kapcsolatos Roleplay fellendítése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BladeK420

Újonc
2019. 01. 10.
59
57
V4 karakter
Calvin Smith
LV karakter
Durul Gokbakar
Sziasztok, aki nem ismerné a stimuláns drogokat azoknak elmagyarázom picit, ezeknek a szereknek a hasznát pl: speed,kokain, és sztem a parazeldum is ezek közé tartozna ha a valóságban volna. Szóval, IRL is nagyon sok ember használja ezeket munkához, leginkább fuvarosok, stb. Ezektől a szerektől 3-4 napig is tudsz vezetni akár 7-8 óra helyett mivel az összpontosításod egyszerűen nem kalandozik el és a szemedet is képtelen vagy lecsukni. Mivel a szerveren lett update a drogokkal kapcsolatba de nem nagy hatással volt ezért én azt ajánlom hogy minden NPCtől kapott pénzt (farm,horgászat, tojás és tej npc) adjon bizonyos bónuszt, valamint kissé többet mint ami eddig lett beállítva. Ez lehetne egy randomozált dolog ami 10-30 százalék bónusz közt teljesen véletlen azeruen sorsol. Ezáltal szerintem sokkal jobban be lendülne a droggal kapcsolatos RP és nem a dealernek kéne keresni az embert, hanem az embernek a dealert, mint a valóságban, persze tudom hogy attól hogy te benarkózol nem érnek többet a tehenet de szerintem ennyi áldozat bele fér, de az is lehet hogy esetleg Mészáros Gyuri bácsival jobban megtalálod az összhangot néhány utca parazeldum után. Szerintem az a pár száz dollár amivel többet adnak a munkák az semmi ahoz képest hogy 5-10 ezer között megy a parazeldum. És meg is értem hogy nem veszik mivel a valóságban vagy a teljesítmény miatt, vagy a bizonyos érzés hatás miatt fogyasztanak ilyen dolgokat, amit egy játék nem tud át adni hiába a kép effektek. Ui: ha ez be kerülne lehetne valami negatív hatása is hogy ne legyen túl OP a dolog, például ha egyszer csak elfogy a cucc a szervezetedből akkor viszont kevesebb pénzt kapjál a munkáért és az npckhez is egy bizonyos ideig pl 1-2 nap mire a szer kiürül belőled és a toleranciád vissza áll. Köszi hogy elolvastad, ha gondolod fűz hozzá valamit jöhet hideg meleg de azt tartsd észben hogy sajnos a drogot kezdőkön kívül szinte senkinek nem lehet eladni mert semmi nem történik tőle kb.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Elsőnek egy tipp. Picit formázd meg a szöveget mert így nagyon egybe van és nehéz elolvasni. Plusz fáj a szemnek is hogy ennyire egybe van.

Pedig maga az ötlet nem lenne rossz. Most nem igazán éri venni parazeliumot, mert igazából ami profitot hoz azt költötted el előre a cuccra.
A hatását én nem napokra hanem max órákra kéne hogy hatással legyen. Mondjuk 1-2 óra pozitív hatás után jön a negatív. (kivéve ha betolsz még egyet)
A függőségi rendszer részeként eltudnám képzelni.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Örülök, hogy szeretnél ilyesmikbe utazni, és valamit megreformálni.
De! Az esetek 95%-ában abból áll ki a drogbiznisz a szerveren, hogy valaki feltalál egy dealer-t és már teszi a bejelentést, 5/5 buktatás a vége.
A drogokat már csak ./me-vel érdemes kifejtegetni, mert az itemmel való kereskedés komolytalan emberek között teljesen elvesztette a sajátosságát.
Emlékszem, annó másfél-két éve még volt neki szerepe a szerveren, én is használtam előszerettel, de mára szinte értelmét vesztette.

• Tetszik
Reactions: glusy és adrakee

Szaki

Barangoló
2019. 01. 12.
97
109
Graz ??
V4 karakter
John Silvestri
LV karakter
John Silvestri
Teljesen korrekt elképzelés, valóban "nem éri meg" a szerveren kábitószerekkel foglalkozni, miközben a való életben ez egy igen komoly faktor. Önmagában az, hogy armort ad már elég lenne szerintem, mert már csak azért is megérné sokaknak, azonban a csokitojás miatt a kábitószerek teljes mértékben kiestek a piacról. Ilyenkor tudnék két jó utat elképzelni, az egyik az az lenne, hogy szimplán csak kivennék a csokitojásokat vagy pedig tényleg hozzátennének még valamilyen bónuszt a szerek fogyasztása után (kokain esetén mondjuk 15-20%-több energia, vagy ahogy te is irtad, nagyobb fizetés a munkáknál stb... ) . Valamilyen újitásra tényleg szükség lenne e téren .

• Tetszik
Reactions: Morozno

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
(kokain esetén mondjuk 15-20%-több energia, vagy ahogy te is irtad, nagyobb fizetés a munkáknál stb... ) . Valamilyen újitásra tényleg szükség lenne e téren .
Hát nemtudom, bulikba hamar elmegy nagyon sok drog, fél óra alatt 100-200 ezret simán kilehet belőle szedni. Heroint meg általában az fk-k veszik/termesztik maguknak, van rá kereslet, csak el kell érni azt a réteget.

• Tetszik
Reactions: itay

glusy

Barangoló
2020. 07. 14.
112
452
LV karakter
Anghel Balutiu
Aki kábítószert használ nem azért a plusz néhány dolláros nagyker fizetésért használja. Inkább a páncél miatt vesznek az emberek drogokat.

• Tetszik
Reactions: kovesz

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
357
2 028
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Függőség rendszer értelme:
ATM, Dara előtti kevózás -> Drogozás -> Gyakori drogozásból kialakult függőség -> Napközbeni józanság esetén tünetek ( HP vesztés, meglévő armor vesztése, szédülés, fegyverhasználat nehezítése, etc... )
Ezek alapján elég meghatározó része lenne az illegál életnek a drog, úgymond nélkülözhetetlen.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Mindig csak a "hogyan szerezzünk több zsét rövidebb idő alatt" forgatókönyv jön elő... helyezhető.

• Tetszik
Reactions: glusy és Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.