Sziasztok, aki nem ismerné a stimuláns drogokat azoknak elmagyarázom picit, ezeknek a szereknek a hasznát pl: speed,kokain, és sztem a parazeldum is ezek közé tartozna ha a valóságban volna. Szóval, IRL is nagyon sok ember használja ezeket munkához, leginkább fuvarosok, stb. Ezektől a szerektől 3-4 napig is tudsz vezetni akár 7-8 óra helyett mivel az összpontosításod egyszerűen nem kalandozik el és a szemedet is képtelen vagy lecsukni. Mivel a szerveren lett update a drogokkal kapcsolatba de nem nagy hatással volt ezért én azt ajánlom hogy minden NPCtől kapott pénzt (farm,horgászat, tojás és tej npc) adjon bizonyos bónuszt, valamint kissé többet mint ami eddig lett beállítva. Ez lehetne egy randomozált dolog ami 10-30 százalék bónusz közt teljesen véletlen azeruen sorsol. Ezáltal szerintem sokkal jobban be lendülne a droggal kapcsolatos RP és nem a dealernek kéne keresni az embert, hanem az embernek a dealert, mint a valóságban, persze tudom hogy attól hogy te benarkózol nem érnek többet a tehenet de szerintem ennyi áldozat bele fér, de az is lehet hogy esetleg Mészáros Gyuri bácsival jobban megtalálod az összhangot néhány utca parazeldum után. Szerintem az a pár száz dollár amivel többet adnak a munkák az semmi ahoz képest hogy 5-10 ezer között megy a parazeldum. És meg is értem hogy nem veszik mivel a valóságban vagy a teljesítmény miatt, vagy a bizonyos érzés hatás miatt fogyasztanak ilyen dolgokat, amit egy játék nem tud át adni hiába a kép effektek. Ui: ha ez be kerülne lehetne valami negatív hatása is hogy ne legyen túl OP a dolog, például ha egyszer csak elfogy a cucc a szervezetedből akkor viszont kevesebb pénzt kapjál a munkáért és az npckhez is egy bizonyos ideig pl 1-2 nap mire a szer kiürül belőled és a toleranciád vissza áll. Köszi hogy elolvastad, ha gondolod fűz hozzá valamit jöhet hideg meleg de azt tartsd észben hogy sajnos a drogot kezdőkön kívül szinte senkinek nem lehet eladni mert semmi nem történik tőle kb.