- 2020. 06. 29.
- 53
- 84
- V4 karakter
- Stews Wmily
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Tisztelt vezetőség. Hajdu Gergő a becses nevem, In Game Stews Emily. Jelenleg 18 éves vagyok, áprilisban töltöm a 19. életévemet.
Hány játszott perccel rendelkezel?
47.875 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Segíteni az adminok feladatát, mégpedig úgy hogyha egy játékosnak kérdése lenne akkor ő válaszol rá.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
2019-ben regisztráltam a szerverre, és mindig is kíváncsi voltam (vagyok), illetve segíteni szeretnék ennek a nagy társaságnak. Na meg persze tagja is szeretnék lenni az Admin team-nak.
Miért pont téged válasszunk?
Ha játszok, akkor igen nehezen kelek fel, ez által igen aktív vagyok. Eléggé sokat tudnék, és szeretnék is segíteni a játékosoknak.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Utolsó évem a suliban, szerda-csütörtök délutáni oktatásom van. Azon kívül 3-4 óra simán menne.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitívum: Segítőkész, kitartó, aktív. Negatívum: Ismeretlen közösségben kevésbé vagyok beszédes (ezt úgy értem hogy mondjuk 8-10-en vagyunk egy szobában), néha elhadarom a mondanivalómat, figyelmem mások felé nem mindig a legjobb (sokszor kérdezek vissza)
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Későbbiekben igen, szeretnék. Szeretnék a későbbiekben szeretnék úgy hozzá állni egy admin ügyhöz, amiben nem én vagyok a "bűnös". Meg persze az admin társaim vállairól elvenni a tehert.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Ha teljesen kezdő, akkor ha adott neki a lehetőség, fel hívom a SeeMTA TeamSpeak3 szerverére, és alaposan elmagyarázom neki. Ha jártas a játékban, akkor le írom neki mi merre található, telefonszámok, munkák. Na meg persze arra is válaszolok amit kérdez.