Stewie Mikhailov -> Steven R Walker[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

heyapplei7

Barangoló
2019. 01. 11.
86
389
V4 karakter
Stewie Mikhailov
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Stewie Mikhailov

Panaszra tett személy InGame neve:
Steven R Walker

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan körözés. Az ic rendőrök elmondása alapján, két különboző időpontban adott ki Steven R Walker az autómra körözést 2024.01.20-án, emberrablás és tüzparancs indokkal. Ott van a probléma, hogy én ezen a napon csak live-ba mentem airsoftozni, utána leraktam a jogsit, vontattam egyet és leléptem. Ez idő alatt hogy hogyan került rá körözés, nem tudom. Admin mondta irjak rá, de a jogtalan ic jailt és a ticketet nem vagyok hajlandó leülni/kifizetni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
adminnak küldök.

Megjegyzés:
Elképzelhető, hogy elirás, bár ez igen érdekes lenne. Adminnak küldök napi logot szivesen.

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
58
95
V4 karakter
Steven R Walker
Szia!
Január 20-án a késő esti órákban emberrablás történt egy marinai ingatlanban, több túszt ejtettek. Az akcióban a helyszínen nem vettem részt, a térfigyelő kamerákon keresztül követtem az eseményeket, mondhatni háttérmunkát folytattam. A túsztárgyaló a tárgyalás megkezdésekor az összes rendszámot lejelentette, ami a helyszínen volt, ezekre körözést rendeltek el.
[2024-01-20 22:10:23] [Output] : [NNI] [BO] Főtörzszászlós Lensar Ossenfort: Túsztárgyaló, NNI. Most lépek be az épületbe. Kint a következő járművek állnak; HR-56204, KENZ0SOP, RADI-SRT, BADGIRL, AC-CF-45, LEK-20.
[2024-01-20 22:42:12] [Output] : [R1] Altábornagy Michael Cortez mondja: Rakják ki az összes autóra a körözést
[2024-01-20 22:42:17] [Output] : [R1] Altábornagy Michael Cortez mondja: Visszajelzést kérek, ha megvannak
[2024-01-20 22:42:37] [Output] : [R1] Főhadnagy Leon el Brasco mondja: Diktálom a rendszámokat: HR-56204, KENZ0SOP, RADI-SRT, BADGIRL, AC-CF-45, LEK-20.
[2024-01-20 22:43:00] [Output] : [R1] Ezredes Steven R Walker mondja: LEK-20-on aktív.
Amennyiben a rabláson tevőlegesen nem vettél részt, akkor az autód sajnos rosszkor volt rossz helyen.

A túsztárgyalás végeztével, a túszok biztonságba kerülését követően hajtóvadászat indult a túszejtők ellen, amiben már abszolute nem vettem részt. A tüzparancsot a TEK adta ekkor ki. Tekintve, hogy az akció részemről lezárult, a kiadott körözésekkel innentől fogva nem foglalkoztam, a tüzparancs körözés nem tőlem származott.
[2024-01-20 23:28:29] [Output] : [TEK] Hadnagy Isaiah Corbyn: Kapják el a túszejtőket, itt vannak a rendszámok. HR-56204, KENZ0SOP, RADI-SRT, BADGIRL, AC-CF-45, LEK-20, PERFUME.
[2024-01-20 23:29:01] [Output] : [TEK] Hadnagy Tekir Yuce: BADGIRL menekül D04 jelén.
[2024-01-20 23:29:02] [Output] : [TEK] Hadnagy Isaiah Corbyn: Tűzparancs az összes JÁRMŰRE:

Az előállításod a Rendőrség (ha jól tudom: Milena Lovell, Celaena Harper, Kailyn Harper) által történt egy nappal az akciót követően. Ez megfogalmazott bennem is néhány kérdést, amire válaszokat én nem fogok tudni adni, azt sem tudom, hogy a meghallgatásod során milyen kérdések hangzottak el, a körözés körülményeit mennyire járták körbe az eljáró szerv tagjai, a Nemzeti Nyomozó Irodát felkeresték-e a körözést illetően. Valahol azt sem értem, hogy egy másik szervezet által kiadott körözésből kiindulva miért végeznek előállítást, hiszen a körülményeket egyáltalán nem ismerik.

Sajnálom, hogy emiatt a körözés miatt kerültél jailbe, megértem a felháborodásod okát is, de ezen a problémán én nem fogok tudni semmiképpen segíteni.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, @heyapplei7 küldj át mindent privátban illetve egy teljes napilogot.

• Tetszik
Reactions: Browniee

heyapplei7

Barangoló
2019. 01. 11.
86
389
V4 karakter
Stewie Mikhailov
LV karakter
-
V2 karakter
-
Köszönöm a válaszod.
Érthető, marina parton álltam meg jogosítványt csinálni, valószínűleg itt került rá a megfigyelés/körözés, ahol sok autó állt.
Ez valóban a rosszkor voltam rossz helyen szituáció. Az bosszantott fel, hogy a letartóztatást végző játékosokat nem érdekelte se az, hogy ic mit mondok, se az hogy ooc jeleztem a tévedést. Annyi volt rá a válasz ic hogy nincs bizonyítékom arról, hogy nem raboltam embert ( minhta nekik lett volna, hogy igen), ooc pedig hogy ök ezzel nem tudnak mit kezdeni. Majd pár sor rp után gyorsan börtön, nehogy megoldást keressünk a felesleges jailre.

Maga azt a szituációt se értem, hogy egy ilyen szintü körözésre hogy mer kijönni 3 hölgy karaktert rp-ző járőr/nagyobb rangu RENDŐR. De ezt majd @Munyoz. eldönti, mennyire fér bele a szerepükbe, de látom ez nem csak nekem érdekes.

@Munyoz. privátba küldöm a logomat.

lori.

Aktív fórumozó
2019. 05. 11.
248
497
20
szeged
V4 karakter
milena lovell
LV karakter
camelia pareja
Helló. Gondoltam ha már megemlítést kaptunk a hozzászólásokban, akkor a rendőrök részéről is hozzászólnék a dolgokhoz.
Az előállításod a Rendőrség (ha jól tudom: Milena Lovell, Celaena Harper, Kailyn Harper) által történt egy nappal az akciót követően. Ez megfogalmazott bennem is néhány kérdést, amire válaszokat én nem fogok tudni adni, azt sem tudom, hogy a meghallgatásod során milyen kérdések hangzottak el, a körözés körülményeit mennyire járták körbe az eljáró szerv tagjai, a Nemzeti Nyomozó Irodát felkeresték-e a körözést illetően. Valahol azt sem értem, hogy egy másik szervezet által kiadott körözésből kiindulva miért végeznek előállítást, hiszen a körülményeket egyáltalán nem ismerik.
Találtunk egy körözés alatt álló járművet, nem értem mi indokolta meg az adott körözéssél kapcsolatban, hogy én tisztában legyek annak körülményeivel. Feltételeztük, hogy a körözés súlyát figyelembe véve nem véletlenül került fel a körözés, majd jóval később egy tűzparancs is. Azt meg végképp nem értem, hogy miért ne állíthatnánk elő egy másik társszerv által kihelyezett körözést. Nem volt semmilyen feltételes vagy esetleg bejelentett megemlítve a körözésben, ezáltal én nekem miért kéne utána járjak, hogy mégis hogyan került fel és miért?

Az bosszantott fel, hogy a letartóztatást végző játékosokat nem érdekelte se az, hogy ic mit mondok, se az hogy ooc jeleztem a tévedést.
Kihallgatásban volt részed, meghallgattunk titeket szerintem elég türelmesen. Nem értem, hogy milyen reakciót vártál volna tőlünk. Elmondod, hogy nem is csináltál semmit és majd úgy elengedünk?

( minhta nekik lett volna, hogy igen)
Aktív körözés volt az autódon, milyen bizonyítékot akartál látni tőlünk? Nem kötelességem minden körözésnél utána kérdezni annak miértjéről, főleg egy ilyen kaliberű körözésnél. Szerintem egyáltalán nem az én felelősségem, hogy egy ilyen körözés látott napvilágot, eleget tettem a feladatkörömnek és előállítottalak.

ooc pedig hogy ök ezzel nem tudnak mit kezdeni
Az meg, hogy OOC elakartad nekem küldeni a napi logot, ne haragudj de nem az én dolgom, hogy most olvassam át és járjak utána.

Maga azt a szituációt se értem, hogy egy ilyen szintü körözésre hogy mer kijönni 3 hölgy karaktert rp-ző járőr/nagyobb rangu RENDŐR.
Ezt nem tudom hova tenni, merészek voltunk, hogy őszinte legyek. Erre vagyunk képezve, nem fogjuk megvárni míg elindulsz, vagy épp menekülni próbálsz mikor ott az adott lehetőség lekapcsolni titeket. Ez már a női diszkrimináció felső foka, ne haragudj.

heyapplei7

Barangoló
2019. 01. 11.
86
389
V4 karakter
Stewie Mikhailov
LV karakter
-
V2 karakter
-
1. Nem feléd/felétek irányul a "panasz".
2. A türelmesen végighallgattunk, az igen erős túlzás.
3. Nem tudod milyen indokkal, hogyan került rá körözés, de te egy tűzparancsos autóra 2 női járőrrel ( vagy hogy voltak a rangok) ugy érezted, erősités nélkül ráramboztok. Nem semmi.
4. Ahogy mondod, aktiv körözés volt, az AUTÓMON. Ez neked egyenlő azzal, hogy aki vezet/akié az autó azt gyorsan zárjuk jailbe, hogy legyen jelentés ? Ne vicceljünk már. Ez a pk meg se született volna, ha nem erre ment volna ki a játék. letudtátok annyival, hogy nincs semmire bizonyiték.
5. Ezt a női diszkriminációt meg engedd el, mert irl se megy ki 3 nő és ilyen szinten körözött autóra. Egész nyugodtan nézzél ir elfogásokat, egy sima áfa csalóra. nni / tek megy rá már az ilyen szintü emberekre is nem pár járőr. Ha nem érted meg mi a különbség, akkor olvass utána, nézz videókat.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Elolvastam a privátba érkezett napi logot kétnapra visszamenőleg, ténylegesen nem volt köze Stewie_Mikhailov-nak ehhez az egész túszejtés/túszdrámához, csupán csak a nagy véletlennek köszönhető, hogy kikerült az autójára a körözés mivel "rosszkor volt rossz helyen" tartja a jó mondás. Steven_R_Walker személyére érkezett a panasz egyértelműen jogtalan ránézve ez mivel nem ő vétett elemeiben hibát, így az túl van tárgyalva. A PDsek részére meg csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy legközelebb legalább egy kis empátiát mutassatok más játékos társaitok felé, normálisan tette fel a kérdést hozzátok (amit itt a nőkről beszéltetek meg elnagyolt témákba belekezdtetek csak annyit fűznék, hogy szerintem tartsa meg mindenki magába ki mit gondol róluk. Itt a szerveren van lehetőség ilyen karaktert is alakítani fiktív játék / fiktív világ továbbra is. ), hogy mi a helyzet teljesen jogosan írod, hogy nem a te hatásköröd olvasgatni ezt, de nemár, ez csak a játék nem vérre megy....
Továbbá maga az IC jail illetve a büntetés része jogtalan DE! Mivel ez egy teljesen kialakulható rendőri "túlkapás" így ez egy teljesen IC ügy. Javasolnám minden bizonyítékodat felhasználva ide nyitni egy erről szóló panaszt.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.