Mivel Wexen az éjszaka közepén a bepanaszolt fél válaszát követően 8 perccel lezárta a panaszkönyvet, így reflektálni sem tudtam.
Ha már így alakult, szeretném ezt most megtenni.
Elsősorban nem értem, miért lett lezárva a topic másfél órával a megnyitása után?
Sok esetben a huszonnégy órás időkorlátot is túllépik, hogy a felek dűlőre tudjanak jutni, de ennek sok egyéb oka is lehet.
Miért bírálsz egy olyan panaszkönyvet amiben a pártatlanságot nem tudod megtartani?
Miért nem tudtad megindokolni a bírálatod miértjét?
" egyértelmű az, hogy senki sem fog egy Arany Bankot fegyver, vagy egyéb más megfélemlítő eszköz nélkül rabolni. Továbbá pontosan tudod, tudjátok hogy hogyan működik a script, és a szerver szabályzat mit mond ki a Bankrablással kapcsolatosan "
Mindkét általad felhozott pont egy ooc követelmény, többféle módja is lehet egy rablás kivitelezésének.
Tudod, hogy a szabályzat megköveteli a fegyver(ek) jelenlétét, emiatt fegyveresként kezelsz.
A karaktered nem tudhatta, hogy miféle fegyverzettel rendelkezünk, vagy egyeltalán rendelkezünk-e de: " aranybankban több fegyveres személyt látok "
Én pontosan jól ismerem a szerverszabályzatot, idéznék innen egy sort: " -Tilos a rendvédelemnek követnie, információt továbbítania, illetve az aranyraktár rablásával kapcsolatos épületeket körbevennie, ha nem riasztott be a rendszer. "
Nem riasztott be a rendszer, ennek ellenére információkat továbbítottál a társszervek felé, amely megváltoztatta az egész rablás végkimenetelét.
[2024-05-06 20:17:11] [Output] : [SASD] Sergeant Cayden Tyler: Sheriff's 2005 - Társszervek fel, az aranybankban több fegyveres személyt látok a páncélteremben!