Steven Jack ----> Julius Bufford, Dexter Reynolds , még egy illető [Marker]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Steven Jack

Panaszra tett személy InGame neve:
Julius Buford , Dexter Reynolds , és egy harmadik csávó akit nem ismerek

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Vissza mentem a vontatóval a céges garázsba , hogy lépek ki, erre be jön 3 fegyveres és ki rabol.Meg is öltek az meg a másik, Mivel megkérdeztem admint hogy ez nem-e forgalmas hely,de nem válaszoltak ,és vártam, ez nekik nem tetszett, így az egyik puszta kézzel TK-ra verte a két vontatót, meg a főnök 2 autóját.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://data.hu/get/11756162/console.log , https://imgur.com/IFH0E8b, https://imgur.com/MNg6B6S , https://imgur.com/Ql84stq

Megjegyzés:
A főnök adott rá fix kártyát úgyhogy már nem TK mind

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Wortham

lowkey dway

Újonc
2019. 03. 15.
38
24
LV karakter
Nathan Atkins
Nem ertem miert te nyitsz PKt mikor te PGztel ?(ha otthon leszek editelek logot a hszbe) nem voltal hajlando kozremukodni a rablas soran inkabb csillagokat kuldtel OOC chatre, gondolom hogy tudasd hogy szidsz minket, beleorditottal a radioba hogy menjenek garazshoz nem is ertem miert vagy felhaborodva hogy meg lettel szurva es valoszinu elvereztel abba haltal bele.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
Értem ,de az nem PG amikor már senki sem tart rám fegyvert mert fogolódtatok össze vissza a kést meg nem RP-zted (ha jól tudom) hogy a nyakamhoz tartod. Így az nem Pg mert nem mondtátok hogy nem szabad, vagy semmi hirtelen mondulat, és a többi munkatársam életét védtem meg.EZt IRL is megtenném
A kocsi kézzel TK-ra verése meg egy picit NON-os nem?
Csillagok alatt meg érthettem azt is hogy Sztárok vagytok

lowkey dway

Újonc
2019. 03. 15.
38
24
LV karakter
Nathan Atkins
Nyilvan ket ember all pisztollyal en meg kessel, es nem eleg egyertelmu hogy nem szabad radioznod, folyik az agyad a fuleden vagy mivan? Kezzel meg nem lehetett volna TKra verni mert eltorik a kezem pajtas, gondolkozz.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
De az sem RP-s ha késsel vered TK-ra, mert IRL hogy csinálnád? Mert azt csináltad hogy rá álltál a tetejére és rugdostad. ÉS nem vagyok "pajtas".

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
Amíg nem kötöztek meg, vagy ragasztották be a számat (tehát nem tettek mozgás képtelenné) addig amint elfordulnak azonnal rádiózhattam.
Ha nem velem foglalkoztak akkor simán rádiózhatok.
A rablás kimenetele úgy is az, hogy megölnek.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
Én elküldtem a teljeset, és a TopTow cég amiről szó van , az nem is kis cég,mert vagyunk vagy 5-en aktívak

Utoljára szerkesztve:

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
[2019-03-24 20:53:52] [Output] : Screenshot létrehozva: 'E:\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2019-03-24_20-53-52.png
Ezt a screen, shotot küld el légszives.

És ha van bizonyíték a járművek késsel, kézzel történő szétveréséről azt is szeretném látni.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
Ott látható hogy még nem volt TK a vontató meg a két fehér kocsi a háttérben!

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Látszik de nem bizonyítja, hogy kézzel vagy késsel verték-e szét. Akár szét is lőhették.

A panasz az olvasottak, alapján jogtalan, viszont Steven te PGztél ténylegesen attól függetlenül, hogy elrakják a fegyvert tudod, hogy náluk van és nem mernél csak úgy rádiózgatni mellette.
Büntetést osztom.
Zárom, helyezhető.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
224
1 607
20
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
Amíg nem kötöztek meg, vagy ragasztották be a számat (tehát nem tettek mozgás képtelenné) addig amint elfordulnak azonnal rádiózhattam.
Ha nem velem foglalkoztak akkor simán rádiózhatok.
A rablás kimenetele úgy is az, hogy megölnek.

Nem?

Mindig az van hogy IRL alapú, én ezt IRL is megtenném , mert azt gondolnám, hogy úgy elvarrják a szálat, így megölnek.A többiek is adták volna le a szolgálatot, és az életemet áldoztam értük. Mert @Marker te nem csináltad volna meg IRL?

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Halkan megtehetted volna, megpróbál-al, hogy ne hallják meg. De ha 1-1 ben bele szólsz akkor egyenlő az öngyilkossággal amit nem mernél megtenni.
Ez is PGnek számít, ha nem tetszett az eljárás nyugodtan nyiss egy PK-t.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.