Neved:
< Steven De Taylor>
Kitiltás időpontja:
< 2022. 03. 18. 16:11 >
Kitiltás időtartama:
< Végleges. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Eriik >
A kitiltás indoka:
< OOC kereskedelem szándéka >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok, első sorban fel szeretném vázolni a szituációt körülbelül 1,5 éve egy úgy gondolt jó barátommal írogattunk Messengeren hogy leírta nekem hogy neki egy másik szerverre kéne vagyon mire mondtam neki egyik barátomnak van, és hogy ő LV cuccokat szeretne érte. (Persze már ez is hülyeség volt tőle hogy "közvetíttetem) erre beszélgettünk még egy kicsit és arra mentem fel a szerverre hogy én is kivagyok bannolva. Az illető vagyis akkori Barátomnak hitt személy "OOC ker buktatást végzett" amit az akkor 5-ös Admin Eriiik engedélyezett neki. Akkor nem gondoltam bele a szituációba nem gondoltam hogy én ezzel rosszat teszek csak a két barátomnak szerettem volna segíteni persze ebbe így útólag ahogy belegondolok elég nagy hülyeséget csináltam nem is tudom hogy hogy juttot nekem ilyen eszembe. Ez események után OOCker szándékkal kilettem tiltva, persze lehet van benne valami igazság mert butaságot csináltam. Az egészről bizonyítékot szivesen küldök bármelyik bíráló személynek. Remélem megtudjuk beszélni ezt az ügyet és esetleges módon feloldásra kerülhet a Kitiltásom. Nagyon örülnék ha kaphatnák egy utolsó esélyt és megtudnánk beszélni és persze soha többet eszembe se jutna ilyet. Jelenleg a SEE MTA v4 szerveren aktív játékos vagyok közel ezer órával nem követtem el semmi féle szabálysértést ügyelek rá hogy ne csináljak hülyeséget és nem fog előfordulni több ilyen féle történet.>
Utoljára szerkesztve: