Stev Johnson jelentezési lapja a CambTaxihoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Steve_Johnson

Újonc
2019. 06. 22.
3
0
V4 karakter
Stev_Johnson
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Stev Johnson >

Jelentkező születési helye, ideje:
< 1995.01.25. Los Santos hospital >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Jessica Johnson >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761120182563 >

Jelentkező lakcíme:
< Angel Pine, Peace Street 32 >

Jelentkező e-mail címe:
< stevjohnson@gmail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< B típusú jogosívány >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Van másik városban kevés ideig ezt a foglalkozást űztem >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Stev Johnson vagyok 1995ben születtem Los Santosban. Szülői otthonom Angel Pine. Kiskoromóta minden álmom volt az autókkal való fogalkozás mint szerelni és vezetni. Édespammal rengeteget vezettem és így rengeteg vezetési rutint és tapasztalatot szereztem. Jelengleg alkalmi munkákból élek így nagy vágyam egy céghez szegődni ahol fix megélhetésem van és mégtőbb vezetési rutint szerzek és újabb embereket ismerek meg. Jelenlegi végzettségeim érettségi és karosszérialakatos és most kezdtem el az autószerelői ágat is mivel mindent szeretnék kitanulni az autókról mint vezetésileg és mint felépítésileg. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Kiss Benedek >

Hány éves vagy?
< 19 >

Játszott perceid száma:
< 37520 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://prnt.sc/26n193l >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Szerintem jól tudok kommunikálni és alkalmazkodni az emberekhez, gyorsan tudok be illeszkedni a társaságokba terhelhető vagyok bármibe amihez értek segítséget nyujtok bárkinek ha meg nem értek hozzá utána nézek. Negatívum: Néha hírtelen haragú vagyok(5 bugg jön egyszerre az arcomban kicsúszik 1-2 csúnya szó). Lekezelő módon viselkednek velem akkor én sem kedvesen állok a személyhez. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen rendelkezek és használom >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Igen el olvastam és elfogadom >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Kiss Benedek vagyok Siófokon élek. Balatonfűzfőre járok iskolába végzős vagyok. Jelenleg Informatikai szakon vagyok.Tavaly megszereztem a jogosítványt és vettem egy opel astra g-t(1.4 ideges). Jővőbeli terveim egy másik autó beszerzése, sikeres érettségi és Rendszergazadi vizsga letétele. Szabadidőmben autószerelést, E ciginek az összes tekerési fajtáját gyakorlom hogy akár ezzel is tudjak pénztkeresni nehéz időkben mert nem baj ha az ember több lábon áll. Nemrégiben újra elkezdtünk újra folytatni az életet a szerveren. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Kiss Benedek

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Stev Johnson!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.02.06.18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.