Stephen Billy Jelentkezése a Katonasághoz!

Ábelkaa

Újonc
2024. 10. 28.
6
1
V4 karakter
Stephen Billy
LV karakter
Jack Bryd
V2 karakter
-
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

SEE CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezz legjobb tudásod szerint, értelmes, kerek, egész, bő mondatokban válaszolni! Kérünk, mindenhova valós adatokat adj meg! A jelentkezési lapod az általad megadott válaszokból, illetve fogalmazási képességedből, valamint a kérdésekre adott helyes válaszaid alapján lesz elbírálva.

fejl-c2.png

I. OOC Információk

Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak?
Vörös Ábel Benedeknek hívnak.

Hány éves vagy?
16 éves vagyok.

Mióta játszol a SeeMTA V4 szerverén?
2018. 08. 15. 09:01 óta vagyok a szerver tagja, de voltak eléggé nagy kihagyások.

Hány játszott perced van?
26 204 percem van.

Miért pont téged válasszunk?
Nagyon jól kijövök az emberekkel, valamint ha elkezdek valamit nagy többségében végig is csinálom, kitartóan és minden erőmmel azon vagyok, hogy abban a legjobb legyek. Nem mellesleg pedig érdekel a katonaság.

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
A szerveren töltött időm kb. 95%-át a frakcióra fordítanám ami nap 2-3 óra, hétvégén pedig 4-5 óra amit tudok ígérni.

Tudnál teljesíteni heti 1000 percet, melyet a frakcióra kéne szánnod?
Igen, számomra teljesíthető feltétel.

Mesélj magadról pár mondatban! Írj pár sort magadról, amelyben bemutatod magad!
Sziasztok! A nevem Ábel, 16 éves vagyok és egy Miskolchoz közeli faluban élek. Jelenleg a Miskolci Kandó Kálmán iskolában tanulok. Szabadidőmben álltalában focizni szoktam, egy tőlem nem messze lévő csapatban, ha pedig éppen nem focizom játszani szoktam, hétvégén pedig a haverokkal megyek kikapcsolódni. Az emberekkel való viszonyom elég jónak mondanám jól kijövök szinte bárkivel, egy dolgot nem szeretek, ha hülyének néznek.

Miért szeretnél a Honvédséghez csatlakozni?
A SeeMTA V4 szerverén ugyan még nem, de egy másik See szerveren(V2) már voltam katona, akkoriban is nagyon élveztem és szeretném magam kipróbálni a SeeMTA v4 szerverén is.

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már?
A szerveren még nem voltam.

Írj magadról 3 pozitív, valamint 3 negatív tulajdonságot!
Pozitív: Koncentrált, Igényes, Kitartó Negatív: Gyorsan felkapom a vizet, Makacs, Néha türelmetlen

Rendelkezel Teamspeakkel, valamint működő mikrofonnal?
Igen, mindkettővel!

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Nem voltam még a szerveren frakcióban!

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!

fejl-c2.png

II. IC Információk

Ebben a részben a karakteredről szeretnék általános információkat megtudni.

fejl-c2.png

Teljes név: Stephen Billy
Születési hely, idő: Los Santos Temple street 15.
Anyja neve: Stephen Rose
Bejelentett lakcím: San Fierro Downtown street 2
Állampolgársága: Amerikai
Személyigazolvány száma: 384582RW
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága (cm): 175cm
Testsúly (kg): 75kg
Telefonos elérhetőség: +38-76-112-7116
E-mail cím: Stephenb@gmail.hu

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a karaktered képzettségére, illetve korábbi munkahelyeire vagyunk kíváncsiak.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség: Érettségi
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Secondary School
Ha van felsőfokú iskolai végzettség: Még nincs.
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: ---
Nyelvismeret: Magyar, Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Régészeti képzettségem van.
Korábbi munkahelyek: Régészet
Ha rendelkezik járművezetői engedély kategóriákkal, azokat sorolja fel: A, B, PPL(H)

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben karaktered előéletére, illetve az általa megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt még.

Volt már Ön ellen szabálysértési eljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt még.

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem voltam.

Volt már korábban bevonva vezetői engedélye?
Nem volt.

Volt már korábban vezetéstől eltiltva?
Nem voltam.

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem.

Szolgált már korábban a See City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton?
Nem szolgáltam még.

fejl-c2.png

V. Honvédséggel kapcsolatos kérdések

Az utolsó részben arra vagyunk kíváncsiak mennyire vagy tisztában Honvédség feladatkörével.

fejl-c2.png

Mik a Honvédség főbb feladatai?

Az ország belső rendjének fenttartása, a terror elhárítása, valamint az ország védelme.

Sorolja fel az altiszti rendfokozatokat!
Őrmester, Törzsőrmester, Főtörzsőrmester

Mit kell tenni, ha egy katona találkozik felettesével?
Tisztelgéssel, és erőt-egészséget köszönéssel fogadtatni.

Mi a Honvédség 3 fő haderőneme?
1. Szárazföldi erők 2. Légierők 3. Haditengerészet

Támaszponton belül tartózkodik, amikor sürgősségi rádión keresztül a Honvédséget vételezik tűzharchoz, azonban jelenleg nincs rangidős személy aki kitudná vezényelni az állományt. Mit tesz ebben az esetben?
Első körben, a saját rádió frekvencián vételezném a kollégákat, hátha van elérhető rangidős, amennyiben nincs elérhető, a sürgősségi rádiót használva megfelelően( Akit értesítek, bemutatkozok névvel, rendfokozattal, valamint hogy a honvédségtől beszélek) és elmondanám, hogy jelenleg nincs olyan személy aki kitudna vezényelni.

Mit tesz, ha észleli, hogy a támaszpontra beszökött egy civil személy?
Elsősorban, amíg szaladok hozzá, rádiózok egy KÉK kódot! Amint odaértem hozzá, oda állítom a falhoz, átnézem a ruházatát, ha nincs nála semmilyen illegális dolog, elkérem az iratokat, majd felszólítom, hogy hagyja el a bázis területét.

Ön műveleti területen helyszínbiztosító feladatot lát el, majd észleli, hogy egy civil személy nem hajlandó elhagyni a helyszínt. Mit fog tenni ebben az esetben?
Ebben az esetben, elkérem az iratait valamint, ha ezután sem hajlandó elhagyni a helyszínt, és megtörténik a negyedik felszólítás, odaviszem egy ORFK-s kollégához és elmondom neki a történteket.

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: San Fierro, 2024, 11, 05.
Aláírás:
Stephen Billy

_Foxii_

🕊 Ami nem öl meg, az megerősít. 🕊
2020. 11. 24.
282
1 041
V4 karakter
Marcos Luchese
Szia! A perced és az UCP-d is rendben van. A lapod mondhatni kiváló lett, én támogatom a csatlakozásodat!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Ábelkaa és 2row