- 2019. 01. 10.
- 3 407
- 7 933
- 22
- V4 karakter
- Patrick Steele
- LV karakter
- Patrick Mendoza
Neved:
< Step >
Kitiltás időpontja:
< 2024.02.18 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< @Predi >
A kitiltás indoka:
< Közösségbe nem illö viselkedés. UBért folyó petíciós kép/link osztogatása. - Predi >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< A kérdésre való válaszolás elején egy megjegyzés: A történet úgy keződött, hogy funból összedobtam egy "petícióra" felhívó képet, amihez raktam egy linket, ts3 privát szobámba beraktam a képet, viszont véletlen azt aminek a sarkában ott volt a link, mire javítani próbáltam volna már ki voltam tiltva a ts szerverről ezzel az indokkal: Közösségbe nem illö viselkedés TSen. 2024.02.18. - Predi., utána pedig kb. fél órával fel szerettem volna nézni fórumra ahonnan szintén ki voltam tiltva. Többször próbáltam Predit felkeresni discorodn is amire egyszer válaszolt is. Nem teljesen értem, hogy fórumról miért kellett kitiltani, főleg közösségrombolás indokkal. Valamint fórumon (sem) terjesztettem játékosok között az "ubért folyó petíciós kép/link"-et. Röviden az unbant azért szeretném mivel el szeretnék kezdeni v4 en tevékenykedni, valamint a felsoroltaknál fogva nem érzem jogosnak a FÓRUMRÓL való kitiltásomat. >