Elutasítva Step - Predi [Forum] [HELYETTE]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Step >

Kitiltás időpontja:
<
2024.02.18 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
@Predi >

A kitiltás indoka:
<
Közösségbe nem illö viselkedés. UBért folyó petíciós kép/link osztogatása. - Predi >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
A kérdésre való válaszolás elején egy megjegyzés: A történet úgy keződött, hogy funból összedobtam egy "petícióra" felhívó képet, amihez raktam egy linket, ts3 privát szobámba beraktam a képet, viszont véletlen azt aminek a sarkában ott volt a link, mire javítani próbáltam volna már ki voltam tiltva a ts szerverről ezzel az indokkal: Közösségbe nem illö viselkedés TSen. 2024.02.18. - Predi., utána pedig kb. fél órával fel szerettem volna nézni fórumra ahonnan szintén ki voltam tiltva. Többször próbáltam Predit felkeresni discorodn is amire egyszer válaszolt is. Nem teljesen értem, hogy fórumról miért kellett kitiltani, főleg közösségrombolás indokkal. Valamint fórumon (sem) terjesztettem játékosok között az "ubért folyó petíciós kép/link"-et. Röviden az unbant azért szeretném mivel el szeretnék kezdeni v4 en tevékenykedni, valamint a felsoroltaknál fogva nem érzem jogosnak a FÓRUMRÓL való kitiltásomat. >

• Imádom
Reactions: Rikinyo

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 788
5 521
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Szia Step. A szerveres bannod után elkezdted ezt a petíciós témát, ahol az unbannodra gyüjtöttél aláírásokat. Ezt kiraktad TSre is a szobádba ami ezek után törlésre került, majd kaptad onnan is a kitiltást. Fórumra ugyan még nem raktál ki semmit, de a felsöbb vezetöséggel való egyeztetés után itt is megkaptad a kitiltást. Jelenleg még korai lenne az unban.
Késöbb visszatérhetünk rá.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.