Sten Elfgrehm - Marco Di Fazio [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szélvédős

Fórum Mester
2019. 02. 09.
1 648
3 251
V4 karakter
Emily Haldwig
LV karakter
Saladin Bagheri 🇮🇷
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Sten Elfgrehm

Panaszra tett személy InGame neve:
Marco Di Fazio

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kapitányság előtt kicsomizza a pp-s szolgálati fegyveremet

Kapitányságra mentem, mivel vételeztek, hogy segítenem kell, a sietésben elfelejtettem bezárni a kocsimat. Miközben a portán váltottam ki a kocsikat, a fent említett játékos semmi rp-vel csak odaszaladt a kocsihoz, és elkezdte kicsomizni mert "rendőr kocsiból lopni extrém vicces és szórakoztató". Persze első dolga az volt hogy a Benelli M4-em lopta el, amikor pedig lesokkolták a társaim, megfejelte a /quit parancsot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/686w0j

Megjegyzés:
Amennyiben bármilyen más bizonyjték szükséges még, úgy ahogy tudom felmutatom, egyenlőre ahogy ítéltem ennyi elégnek kell hogy legyen. A fegyvert vásároltam, szolgálati fegyvereim között van számon tartva a frakción belül.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép estét kívánok Mindenkinek.

Marco Di Fazio a panaszra nem válaszolt, a szerverről való örökös kitiltását megkapta NonRP-s csomagtartózás, és RP alóli kilépés indokkal.

Szélvédőssel beszéltem, a panasz további körülményei az ügy lezárásáig nem publikusak, Managertől LOG bekérve, további tisztázásig a panaszt zárom, az egyébként abszolút jogos.​

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép napot kívánok Mindenkinek.

A fegyveredet a játékos a későbbiekben (mivel hogy vissza lépett a szerverre) Martin El Fuentes-nek adta át, ezért tekintettel a panaszolt fél büntetésére, és arra, hogy Martin a Honda-jába rejtette a fegyvert (vagyis akarta), örökös kitiltását Ő is megkapta a szerverről.

Szélvédős, keress fel egy Szuperadminisztrátort a fegyvered miatt.​

• Fire
Reactions: justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.