- 2021. 07. 26.
- 9
- 7
- V4 karakter
- Stella Grant
- LV karakter
- Stella Grant
- V2 karakter
- Nincs
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Mihálynak hívnak, IG névem: Stella Grant, 17 éves vagyok>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 14170 percel rendelkezek de ez napról napra csak nő>>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a játékosok és az adminok segítése. Ha a játékosok szeretnének valamit meg tudni a szereverrel kapcsolatban vagy valamilyen szabályt nem értenek az SGH-nak tehetnek fel kérdését. Ha valakinek egy Szuperadmin vagy egy Főadmin segítségére lenne szüksége akkor azt jelezheti az SGH-nak, Ezzel az adminok munkáját is meg van könnyítve mivel addig az adminok tudják az admin ügyeket intézni.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel mindig is szeretem volna segíteni az embereknek és igy lehetőségem lenne rá. Illetve foglalkoztat is az SGH szerep.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< 2016 óta játszok roleplay szervereken, ezáltal van valamilyen színten tapasztalatom amivel tudnám teljesíteni az adott feladatjaimat, Tudok és szeretek is csapatban dolgozni ami egy közöségben elég fontos.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát akár 6 órát is.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://kepkuldes.com/image/JVrRcQ>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://kepkuldes.com/image/JVrye7>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Sokszor feledékeny, Beszédes vagyok sokszor, Néha túl gondolom a dolgokat. Pozitív: Segítőkész vagyok és szeretek segíteni, Türelmes vagyok és jól alkalmazkodom. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen Szeretnék, Mivel ezáltal több helyen tudnék segíteni több embernek is és szeretnék minél több embernek segíteni a szerveren mivel foglalkoztat ez az egész dolog.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Válasz >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel nem indokolta meg ezért meg kérdeznem hogy miért és amint adna egy értelmes indokot akkor szólnék egy szabad adminak hogy nézzen rá. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! egy Skines fegyverről van szó? Ha igen akkor csak egy adminak PM-elsz és ő tud neked majd segíteni. Viszont ha nem Skines a fegyver akkor ebben az esetben nem számít a figyelmeztetés.>>