- 2020. 11. 26.
- 11
- 0
- LV karakter
- Stefano De Felice
- V2 karakter
- Horvath Lajos
:[/COLOR] VÁLASZOD HELYE[/INDENT]
[/QUOTE]
A.8
Telefonszám: 387612004390Munkatapasztalat
Előző munkaviszonyokCég/Ügynökség neve: Street Music HallBetöltött pozíció: Security Guard.Feladatköre:A szórakozó hely biztonságát biztosítani, illetve rendben tartani.Alkalmazás intervalluma: 12/09/2017 — 12/13/2020Szerződésbontás indoka: Eleinte nagyon jól bántak az embereikkel, viszont idővel minden megváltozott, ezért fel kelett mondanom.
Részletezze ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: VÁLASZOD HELYE
Végzettség
Jelölje be a magára illő állítást![—]
Rendelkezem egy U.S. High School diplomával.[—]
Rendelkezem egy GED teszttel, amelyben megfelelő pontszámokat értem el.[X]
Rendelkezem egy egyetemi diplomával, amelyet egy hivatalos egyetem állított ki.
Egyetemi szaktárgy típusa:[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás[—]
Ökonómia[—]
Általános/Nem eldöntött[—]
Mérnök/Számítástechnika[—]
Kommunikáció[—]
Pszichológia/Szociológia[—]
Bölcsészettudomány[—]
Természettudomány[—]
Egészségügy/Orvostudomány
Az oktatási intézmény adatai:Az intézmény neve: University of San AndreasA látogatás intervalluma: 03/09/2016 — 11/06/2020
Kérdések
B.1
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X]
Igen[—]
Nem
B.2
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[—]
Igen[X]
NemB.2.1
Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:
B.3
Volt valaha akadémiai próbaidőn, felfüggesztésen, esetleg kiutasítva bármilyen oktatásügyi intézetből?[—]
Igen[X]
NemB.3.1
B.4
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?[—]
Igen[—]
NemB.4.1
Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze: Volt egy illegális fegyver viselésem mivel nagyon sokat követtek engem emberek, sokszor elakartak rabolni, viszont nem csináltattam a sherrifségen engedélyt. Ezért be kelett vinniük.
B.5
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget, rendellenességet?[—]
Igen[X]
NemB.5.1
B.6
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?[—]
Igen[X]
Nem
B.7
Jelölje be a magára illő állítást![X]
U.S. állampolgár vagyok.[—]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[—]
Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[—]
Semelyik a fentiek közül.
B.8
Kérjük válassza ki azt az opciót (bőrszínt), mely magához viszonyítva a valóságot tükrözi![—]
Kaukázusi[—]
Közel-keleti[X]
Hispán vagy Latin[—]
Afro-Amerikai[—]
Ázsiai[—]
Amerindián
Kiegészítő kérdések
C.1
Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?A rendőrség hivatalos honlapján találtam rá.
C.2
Rendelkezik jogi bizonyítékokkal, mellyel legálisan folytathat munkaviszonyt az Amerikai Egyesült Államokban? Természetesen, rendelkezem.
C.3
Amennyiben szolgált az amerikai hadseregben, kérjük fejtse ki, hogy mikor és melyik ágon tevékenykedett.Sajnos nem volt rá lehetőségem.
C.4
Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket az angol nyelven kívül, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni.Olasz nyelv, illetve van egy német középfokú nyelv vizsgám.
C.5
Az előző 1 évben állítottak ki magának büntetést a gépjárművének vezetése alatt tett cselekedetei miatt?(Ide tartoznak, azonban nem a következőkre korlátozódnak: gyorshajtás, közúti veszélyeztetés, tilos jelzéseken való áthaladás, stb.)Igen, volt egy gyors hajtásom, illetve nem láttam hogy szembe sávon megyek.
C.6
Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?Nem.
C.7
Fogyasztott valaha marihuánát? Amennyiben a válasza igen, mikor fogyasztott utoljára?Nem, soha.
C.8
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? (THC, LSD, PCP, GHB, kokain, amfetamin, metamfetamin, szteroid, ecstasy, hasis, ópium, morfium...)Nem fogyasztok tudat módosító szereket.
Tanúsítvány
A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyulnak a jelentkezési ciklusból való kizárásra. Elfogadom, hogy a Recruit Training Academy program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot, vagy DNS mintát vesz tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department vezetősége.
OOC Információk
D.1
Életkorod: 17 éves.D.2
Neved/beceneved: István.D.3
Bemutatkozás(Min. 200 szó): Baranyi Istvánnak hívnak 17 éves vagyok. Szabolcs-Szatmár bereg megyében lakok, azon belül Cégénydányádon egy kis faluban. Autószerelőnek tanulok, viszont nagyon meg bántam ezért ki szeretnék iratkozni majd egy másik szakmát szeretnék tanulni. Nagyon szeretek a számítógépemen játszani azon belül a SeeMTA v3 LV szerverén játszani. Régebben sokat fociztam viszont idővel meguntam. GTA San Andreas-on még nem játszottam csak az Mta szervereken, viszont a Vice City-t illetve GTA5 öt játszottam nagyon sokáig. 2018 ban kezdtem el az MTA-zást. Először SeeMTA v3 on kezdtem pályafutásomat, eleinte nem voltam jó, sőt.. Megtanultam az rp szituációkat kezelni és szerintem már elég jól megy az rp-zés. Utánna v3 után feljöttem LV-re itt sokat játszottam viszont barátaimmal átléptünk FLY-mtazni. Nagyon szerettem azt a szervert is, viszont úgy döntöttem vissza jövök LV-re. Fly-mtan rendőrködtem sokat, és szerintem elég jól megy. Nagyon szeretek legális frakciókban lenni ezen belül a rendőrség szerepét betölteni.
D.4
Mióta szerepjátékozol?: 2éve.D.4.1
Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén?: 1 éve.
D.5
Milyen karaktert alkotnál az LVMPD tagjaként? Egy ugymond "újjonc" srácot alkotnák aki arra törekedne hogy hogyan legyen jobb és jobb illetve a legjobbat nyújtsa hogy meglegyenek elégedve vele.
D.6
Miért szeretnél csatlakozni az LVMPD-hez? Mint mondtam hogy voltam már Fly-mtan rendőr frakcióban viszont ott a magyar rendőrség mintájára lett szerintem alapozva minden és meg szeretném tanulni/tudni milyen az amerikai rendőrség.D.7
Töltöttél már be USA rendvédelmére alapuló frakcióban szerepkört? Sajnos nem.D.8
Fejtsd ki, hogy miben különbözik az Amerika rendvédelme Magyarországéhoz képest! Első sorban. Amerikában sokkal erősebbek illetve modernebbek a szolgálati járművek mint magyarországon. A magyar rendőrségnek a felszerelései sokkal gyengébbek mint az amerikai rendőrségé. Míg Magyarországon sokat ellenőríznek Amerikában csak indokolt esetben állítanak meg, vonják intézkedés alá az állampolgárokat. Amerikában a rendőrök golyó álló mellényt, sokkolót illetve a jármű csomagterébe nagykalibert tesznek. Vannak olyan államok Amerikában ahol legális a fű fogyasztás, illetve esetleg a fegyver viselése, ezáltal sokkal óvatosabbnak kell lenniük mint a magyar rendőröknek. Ezek mellet Amerikában hasznosítják a PIT manővert hogy az üldözött állampolgárt hamarabb el tudják kapni, míg magyarországon addig üldözik az elkövetőt míg meg nem adja magát.
D.9
Csatolj egy UCP-n készített képet a névváltásaidról (link):D.10
Csatolj egy UCP-n készített képet az adminjaileidről és banjaidról (link):