- 2022. 06. 09.
- 1
- 0
- V4 karakter
- Stefan Hoffermann
OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
~ 22 éves vagyok. ~
Mi az Account ID-d?
~ 160093 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 10 éve rpzek különböző szerveken,SeeMTA-n 7 éve vagyok jelen, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 7éve REGISZTRÁLTAM de az utóbbi fél évben kezdtem el napi szinten játszani 50755 percem van jelen pillanatban. ~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ Napi 3-4 órát tudnék a szerveren lenni, amit természetesen a szereléssel töltenék. ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Elolvastam a szabályzatot és tisztában vagyok az elvárásokkal, tudom teljesíteni. ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Nem voltam még frakcióban. ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Jelenleg nem ismerek senkit sem a frakcióban még. ~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Megfelelek minden elvárásnak, hobbimként tekintenék a szerelésre, ezáltal a szerveren töltött időm 90%-át azzal tölteném, tökéletesen tudok csapatban dolgozni, viszont ha esetleg valamikor arra lenne szükség egyedül is boldogulok. ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen, mindkettővel rendelkezem és van működő mikrofonom is. ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
~ Stefan Hoffermann a becsületes nevem. ~
Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1980.03.18. ~
Édesanyja leánykori neve:
~ Smith Laura ~
Bejelentett állandó lakcím:
~ San Fierro Palisades 6 ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Autóvillamossági gépészmérnökként diplomáztam. ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen, rendelkezem érvényes jogosítvánnyal. ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Végzettségemnek megfelelően szeretnék elhelyezkedni, illetve tudásomat olyan helyen kamatoztatni ahol ezt megbecsülik. ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Van benne tapasztalatom, többnyire eddigi pályafutásom alatt autó elektronikával foglalkoztam. ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Magas végzettségem mellett körülbelül 10 évre visszanyúló tapasztalattal rendelkezem, ezek mellett szeretek csapatban dolgozni, de ha a szükség úgy hozza bármivel elboldogulok egyedül is. ~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~
Stefan Hoffermann önéletrajza :
Iskolák(Idő szerint növekvő sorrendben):
1996 - 2000 San Fierroi gimnázium
2001 - 2005 Tierra Robada villamossági tudományegyetem
Előző munkahelyek(Idő szerint növekvő sorrendben):
2007 - 2008 See burger ~ Az iskola befejezése után nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni, ezért ideiglenesen futárként vállaltam munkát a See Burgernél.
2008-2024 Tierra Robada ~ See custom tuningműhely - 2008-tól a szakmámban dolgoztam mint autószerelő, illetve egy külsős cégnek vállaltunk autó restaurálást.
Stefan Hoffermann vagyok, 45 éves férfi,végzettségemet tekintve autó villamossági gépészmérnökként diplomáztam 2005ben a Tierra Robadai villamossági egyetemen. Az általános iskola elvégeztével , az középiskolai éveim alatt kezdett el foglalkoztatni ez az iparág, függőségem az autók és azok javítása iránt azóta sem apadt egy hajszálnyit sem. A leírtakból már kivehető, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezem, az elmúlt évek során nem volt panasz sosem az általam elvégzett munkákra. Szerelői pályafutásom legnagyobb részét a Tierra Robadai See Custom műhelyben töltöttem le, onnan szereztem a tapasztalataimat illetve gyakorlatomat.
~