- 2019. 04. 21.
- 64
- 321
- V4 karakter
- nikolai_bojchuk
- LV karakter
- larry_harper
Neved:
< Stefan Buruk >
A ban időpontja:
< 2021-07-05 >
A ban időtartama:
< Örörk >
Neve, aki bannolt:
< Tobi >
A ban oka:
< Súlyos NON RP, OOC szidás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Tobi! Tudom hogy már privát beszélgetésben leírtad hogy nincs mit megbeszélni (Mikor TS-en való megbeszélés lehetősége után érdeklődtem), és meg is kérdezted hogy még is mik voltak azok a szidások melyek elhangoztak az ügy alatt. Természetesen ezt már leírtam neked, de gondoltam hogy itt is leírom UB formátumban. Röviden és tömören egy DM szabálysértést követtem el a sztráda melletti kiadó farm telepnél (Ami a rákászathoz van közelebb), ahol az adott félt (Akiről írtam az előző UB-nál) próbáltam lelőni. Mikor nem sikerült ezt végrehajtanom (röviden nem halt meg), azzal a mozdulattal ki is kapcsoltam magát az MTA klienst (Így nem annyira értem, hogy IG milyen OOC szidást is követtem el). Természetesen ennek az ügynek volt egy TS része is ahol jogosan kaptam meg az adott bant, mivel magát a játékost, és az admint aka. Tobi-t elkezdtem lenézően sértegetni. A TS sértegetés során biztosan állíthatom hogy családtagjait nem említettem a számra, és nem kívántam nekik rosszat. (Természetesen amilyen proli voltam régebben azért voltak határaim, hogy mit és meddig szabad). A NON RP-m előtt teljesen tiszta UCP múltal rendelkeztem (Még az a fiókom is, mely elveszett a tűzben), így utólag elgondolkodva nem is értem hogy miért instant bant kaptam az AJ helyett, de hát nem én vagyok az admin, így inkább csak úgy olvasd ezt mint személyes vélemény. Tudom azt is hogy ettől függetlenül ez nem mentesít a szabály sértésem alól, de tényleg szeretnék bizonyítani feléd, és mondhatni az admin team felé, hogy teljesen megváltoztam, és hogy higgadtabban fogom kezelni a közeljövőben lévő problémáimat. Nagyon hálás lennék Tobi hogy ha esetleg adnál nekem egy esélyt eme incidens után, hogy a szervert az adott mondás szerint "Új év, új én" alapján kezdhessem el. Tényleg fogad elnézésemet feléd hogy belekeveredtél az én régi kicsinyes hisztériámba. Előre is kellemes, és szerencsével gazdag újévet kívánok neked, és az admin teamnek! ???
UI: Bármilyen feltételt elfogadok UB-m során, legyen az utolsó esély, vagy 600 (akár több) perc AJ! >
Utoljára szerkesztve: