- 2023. 09. 28.
- 110
- 108
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Stefan Bienvenida >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro Medical Center, Long ave. boulevard, 1998.03.02>>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-695-0047 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Ismeretlen, nem mutatkozott be, kérésre sem.>>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1186 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Ismeretlen, csak a típúsát tudom, miszerint egy "BMW 5 series F11" . >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 2024. 02. 15 - 10:25 - 10:30 >>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Egy középkorú férfi követett, kirabolt egy Glock 19'-es típúsú lőfegyverrel Red County környékén, amellyel az eset után megsebesített egy kicsit. Siettem a kocsimhoz ahogy tudtam, telefont ragadtam, és bejelentést tettem. Nem érkezett rá válasz, semmiféle reagálás, mindegy - nem is ezért született a panasz. Az urat az eset után körülbelül tizenöt perccel megláttam az antikosnál. Ekkor, egy éppen arra járó ismeretlen, be nem mutatkozó '1186' - os jelvényszámmal rendelkező biztosúrhoz futottam, akinek röviden elmondtam a story-t, történést, és oda is ment az elkövetőhöz. A cselekmény során nem került elő a lőfegyver, és az úr tagadta az esetet. Az intézkedő járőr nem mondott semmi egyebet, nem foglalkozott semmi komolyabb módon a kivizsgálás érdekébe. Megkérdeztem hogy esetleg ujjlenyomatot tudunk - e venni, ugyanis a zsebemet az úr összetapogatta, illetve a látlelet is kimutatta volna, mikor sebeket ejtett rajtam az elkövető. Azt gondolom hogy a bűnösöknek cellában lenne a helyük, és ez semmilyen módon nem elfogadható, hogy csak így elengedünk egy elkövetőt, hogy simán megtehesse ezt vagy Ő , vagy Bárki más a társadalmunkban. Tudomásom szerint, protokoll nem így szólt volna, simán tudtunk volna keríteni egy bűnügyi helyszínelőt, nyomozót az intézkedő biztosúron keresztül, és megoldásra került volna az ügy, nem rohangálna most is a közösségben a rabló! Az ügy végén kérdeztük az eljáró, intézkedő biztosúr nevét többször is, semmi nem történt, semmibe vette. >>
Melléklet:
<<
>>
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Stefan Bienvenida >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro Medical Center, Long ave. boulevard, 1998.03.02>>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-695-0047 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Ismeretlen, nem mutatkozott be, kérésre sem.>>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1186 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Ismeretlen, csak a típúsát tudom, miszerint egy "BMW 5 series F11" . >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 2024. 02. 15 - 10:25 - 10:30 >>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Egy középkorú férfi követett, kirabolt egy Glock 19'-es típúsú lőfegyverrel Red County környékén, amellyel az eset után megsebesített egy kicsit. Siettem a kocsimhoz ahogy tudtam, telefont ragadtam, és bejelentést tettem. Nem érkezett rá válasz, semmiféle reagálás, mindegy - nem is ezért született a panasz. Az urat az eset után körülbelül tizenöt perccel megláttam az antikosnál. Ekkor, egy éppen arra járó ismeretlen, be nem mutatkozó '1186' - os jelvényszámmal rendelkező biztosúrhoz futottam, akinek röviden elmondtam a story-t, történést, és oda is ment az elkövetőhöz. A cselekmény során nem került elő a lőfegyver, és az úr tagadta az esetet. Az intézkedő járőr nem mondott semmi egyebet, nem foglalkozott semmi komolyabb módon a kivizsgálás érdekébe. Megkérdeztem hogy esetleg ujjlenyomatot tudunk - e venni, ugyanis a zsebemet az úr összetapogatta, illetve a látlelet is kimutatta volna, mikor sebeket ejtett rajtam az elkövető. Azt gondolom hogy a bűnösöknek cellában lenne a helyük, és ez semmilyen módon nem elfogadható, hogy csak így elengedünk egy elkövetőt, hogy simán megtehesse ezt vagy Ő , vagy Bárki más a társadalmunkban. Tudomásom szerint, protokoll nem így szólt volna, simán tudtunk volna keríteni egy bűnügyi helyszínelőt, nyomozót az intézkedő biztosúron keresztül, és megoldásra került volna az ügy, nem rohangálna most is a közösségben a rabló! Az ügy végén kérdeztük az eljáró, intézkedő biztosúr nevét többször is, semmi nem történt, semmibe vette. >>
Melléklet:
<<
[2024-02-15 10:26:52] [Output] : Stefan Bienvenida mondja: Csomiba van akkor a g - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
pastebin.com
Aláírás:
<< Stefan Bienvenida>>
<< Stefan Bienvenida>>