Stefan Bienvenida panasztétele ismeretlen eljáró személy ellen.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vampir

Barangoló
2023. 09. 28.
110
108
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Stefan Bienvenida >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro Medical Center, Long ave. boulevard, 1998.03.02>>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-695-0047 >>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Ismeretlen, nem mutatkozott be, kérésre sem.>>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1186 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Ismeretlen, csak a típúsát tudom, miszerint egy "BMW 5 series F11" . >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 2024. 02. 15 - 10:25 - 10:30 >>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Egy középkorú férfi követett, kirabolt egy Glock 19'-es típúsú lőfegyverrel Red County környékén, amellyel az eset után megsebesített egy kicsit. Siettem a kocsimhoz ahogy tudtam, telefont ragadtam, és bejelentést tettem. Nem érkezett rá válasz, semmiféle reagálás, mindegy - nem is ezért született a panasz. Az urat az eset után körülbelül tizenöt perccel megláttam az antikosnál. Ekkor, egy éppen arra járó ismeretlen, be nem mutatkozó '1186' - os jelvényszámmal rendelkező biztosúrhoz futottam, akinek röviden elmondtam a story-t, történést, és oda is ment az elkövetőhöz. A cselekmény során nem került elő a lőfegyver, és az úr tagadta az esetet. Az intézkedő járőr nem mondott semmi egyebet, nem foglalkozott semmi komolyabb módon a kivizsgálás érdekébe. Megkérdeztem hogy esetleg ujjlenyomatot tudunk - e venni, ugyanis a zsebemet az úr összetapogatta, illetve a látlelet is kimutatta volna, mikor sebeket ejtett rajtam az elkövető. Azt gondolom hogy a bűnösöknek cellában lenne a helyük, és ez semmilyen módon nem elfogadható, hogy csak így elengedünk egy elkövetőt, hogy simán megtehesse ezt vagy Ő , vagy Bárki más a társadalmunkban. Tudomásom szerint, protokoll nem így szólt volna, simán tudtunk volna keríteni egy bűnügyi helyszínelőt, nyomozót az intézkedő biztosúron keresztül, és megoldásra került volna az ügy, nem rohangálna most is a közösségben a rabló! Az ügy végén kérdeztük az eljáró, intézkedő biztosúr nevét többször is, semmi nem történt, semmibe vette. >>

Melléklet:
<<
>>

Aláírás:
<< Stefan Bienvenida>>

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály megkezdte .
A jelvényszám alapján a kolléga azonosításra és kikérdezésre került az eset kapcsán.
Az elénk tárt bizonyítékok, ideértve a kolléga testkamerájának felvételeit is, megállapításra került,
hogy Zane Meyer püőr főtörzsőrmester az eljárás során szakszerűen járt el figyelembe véve az ön által
gyanusított személy jogait is. Bizonyítékok hiányában szakszerűtlenség lett volna, ha az ön által gyanusított személyt
őrizetbe vette volna.
Továbbá tájékoztatni szeretném, hogy a pénzügyőr szolgálatot ellátó kollgégáknak nincs képzettsége, illetve
felszerelése amellyel ujjlenyomatot tudtak volna venni bárhonnan is.
Az ön által benyújtott panaszt jogtalannak ítélem.

San Fierro, 2024.02.15.
Semyon Stepanov
püőr. Százados
Belső Ellenőrzési Osztály​

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.