Stefan Bienvenida panasza "Wright" zászlós felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vampir

Barangoló
2023. 09. 28.
110
108
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Stefan Bienvenida>>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro Medical Center, Long ave. boulevard, 1998.03.02 >>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-815-9937 >>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< "Wright" - ennyit tudtam meg.>>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1200 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Ismeretlen, csak a típúsát tudom, miszerint egy "BMW 5 series F11" . >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 20204.03.05 14:17>>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< A biztosúr a kresz szabályainak, illetve a közlekedési elvnek eléggé ellentétes módján hajtott fel egy főútról egy dimbes-dombos, bokros helyre a szolgálati járművel mindenféle irányjelzés nélkül, ezekmellett a lehajtása is eléggé megkérdőjelezhető, akár a körforgalomban közlekedhető járművek biztonsága szempontjából. Az intézkedés során kettő darab, sérült, - ajtón lévő üveg miatt kaptam büntetést, "Rongált jármű" indoklással. Azt gondolom, hogy amíg nem vagyok veszéllyel a közlekedésben, és forgalomban lévő, résztvevő személyek, autósok ellen, szemben, addig nem túlságosan beszélhetünk, és indokolhatunk Rongált jármű-vel egy bírságot. Bár mint láttuk, nem muszáj rongáltnak lennie egy járműnek hogy biztonságot kockáztasson, erre kiváló példa a fedélzeti kamera felvétele, ahogyan közlekedett a felém eljáró úriember. Az eljárás során egy ideig elnézte volna elmondása szerint a bírságot, de hirtelen megváltoztatta a véleményét, mert kérdezni mertem, - hogy mégis miért büntethetne meg engem emiatt. A panasz emiatt, - és a közlekedése miatt jött létre.>>

Melléklet:
<< A fedélzeti kamera felvételét elküldöm privát üzenet formájában. >>

Aláírás:
<< Stefan Bienvenida>>

• Fájdalmas
Reactions: Lac

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály megkezdte.
Kérem továbbítsa számomra a fedélzeti kamerájának felvételét, valamint az egyéb bizonyítékokat, amelyek esetlegesen
rendelkezésére állnak!

San Fierro, 2024.03.05.
Semyon Stepanov
püőr. Százados
Belső Ellenőrzési Osztály​

• Tetszik
Reactions: vampir és Lac

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Az elénk tárt bizonyítékok alapján Matteo M Wright zászlós a videó felvételen látottak alapján nem hibázott,
ugyanis a körforgalomnál végzett forgalom megfigyelési tevékenységet.
A felvételen látható pozíció a legalkalmasabb a megfigyelési tevékenység végzésére.

Ami az önre kiszabott helyszíni bírságot illeti , a büntetési tétel hatóságilag meghatározott és törvényesen alkalmazott, hogy fenntartsa a közúti biztonságot és a járművek karbantartásának fontosságát.
A Büntető Törvény Könyv 26 § Rongált Járművel való közlekedés pontja erre részletesen kitér, valamint lehetőséget biztosít a
helyszíni bírság kiállításában.

Ugyanakkor a kolléga az intézkedés megkezdésekor még nem szándékozott önt a fent említett módon megbírságolni,
azonban az önnel folytatott minimális szóváltás után mégis megtette, ezért szóbeli figyelmeztetésben részesítem!

San Fierro, 2024.03.05.
Semyon Stepanov
püőr. Százados
Belső Ellenőrzési Osztály​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.