- 2023. 09. 28.
- 110
- 108
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Stefan Bienvenida>>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro Medical Center, Long ave. boulevard, 1998.03.02 >>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-815-9937 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< "Wright" - ennyit tudtam meg.>>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1200 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Ismeretlen, csak a típúsát tudom, miszerint egy "BMW 5 series F11" . >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 20204.03.05 14:17>>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< A biztosúr a kresz szabályainak, illetve a közlekedési elvnek eléggé ellentétes módján hajtott fel egy főútról egy dimbes-dombos, bokros helyre a szolgálati járművel mindenféle irányjelzés nélkül, ezekmellett a lehajtása is eléggé megkérdőjelezhető, akár a körforgalomban közlekedhető járművek biztonsága szempontjából. Az intézkedés során kettő darab, sérült, - ajtón lévő üveg miatt kaptam büntetést, "Rongált jármű" indoklással. Azt gondolom, hogy amíg nem vagyok veszéllyel a közlekedésben, és forgalomban lévő, résztvevő személyek, autósok ellen, szemben, addig nem túlságosan beszélhetünk, és indokolhatunk Rongált jármű-vel egy bírságot. Bár mint láttuk, nem muszáj rongáltnak lennie egy járműnek hogy biztonságot kockáztasson, erre kiváló példa a fedélzeti kamera felvétele, ahogyan közlekedett a felém eljáró úriember. Az eljárás során egy ideig elnézte volna elmondása szerint a bírságot, de hirtelen megváltoztatta a véleményét, mert kérdezni mertem, - hogy mégis miért büntethetne meg engem emiatt. A panasz emiatt, - és a közlekedése miatt jött létre.>>
Melléklet:
<< A fedélzeti kamera felvételét elküldöm privát üzenet formájában. >>
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Stefan Bienvenida>>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< San Fierro Medical Center, Long ave. boulevard, 1998.03.02 >>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-815-9937 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< "Wright" - ennyit tudtam meg.>>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1200 >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Ismeretlen, csak a típúsát tudom, miszerint egy "BMW 5 series F11" . >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< 20204.03.05 14:17>>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< A biztosúr a kresz szabályainak, illetve a közlekedési elvnek eléggé ellentétes módján hajtott fel egy főútról egy dimbes-dombos, bokros helyre a szolgálati járművel mindenféle irányjelzés nélkül, ezekmellett a lehajtása is eléggé megkérdőjelezhető, akár a körforgalomban közlekedhető járművek biztonsága szempontjából. Az intézkedés során kettő darab, sérült, - ajtón lévő üveg miatt kaptam büntetést, "Rongált jármű" indoklással. Azt gondolom, hogy amíg nem vagyok veszéllyel a közlekedésben, és forgalomban lévő, résztvevő személyek, autósok ellen, szemben, addig nem túlságosan beszélhetünk, és indokolhatunk Rongált jármű-vel egy bírságot. Bár mint láttuk, nem muszáj rongáltnak lennie egy járműnek hogy biztonságot kockáztasson, erre kiváló példa a fedélzeti kamera felvétele, ahogyan közlekedett a felém eljáró úriember. Az eljárás során egy ideig elnézte volna elmondása szerint a bírságot, de hirtelen megváltoztatta a véleményét, mert kérdezni mertem, - hogy mégis miért büntethetne meg engem emiatt. A panasz emiatt, - és a közlekedése miatt jött létre.>>
Melléklet:
<< A fedélzeti kamera felvételét elküldöm privát üzenet formájában. >>
Aláírás:
<< Stefan Bienvenida>>
<< Stefan Bienvenida>>