Stefan A Foster --> Anthony Jafar [BlueBird]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

akiraj

Újonc
2019. 01. 11.
36
13
V4 karakter
Stefan A Foster
LV karakter
Joaquin R Kenneth
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Stefan A Foster

Panaszra tett személy InGame neve:
Anthony Jafar

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szóval akkor vázolom a helyzetet. Nem voltam aktív az elmúlt időszakban. Ma feljövök, látom 300perc jail, PK. Kezdek is bele. Elsőként szerintem undorító, hogy emiatt PK-t írtál rám, a sztori úgy kezdődött, hogy a spanoddal elkezdtetek ütni engem IC jailben, majd verekedés tört ki. Ezzel semmi gond nincsen önmagában, csak amikor már elveszti realitását és átmegy DM-be na azzal van a gond. Ezt nem akartam, hogy bekövetkezzen ezért én leálltam, de te, vagy a haverod ezt nem tettétek és animba ütött. Ekkor írtam neki OOC, mivel már csak 2 percem volt hátra(!), hogy legalább üssön halálig, mivel börtönben nem tudok meghalni és el akartam kerülni, hogy animba dobjon le VH elé. Gondolom ti kapva az alkalmon lefotóztatok olyan szögben, amiben nem látszik az anim. Hozzáteszem, bár erről képem nincs de a stílusotok, mind IC, mind OOC elég lekezelő volt. Tehát csak, hogy tisztázzuk. Kizárólag(!) azért kértem, hogy öljön meg, hogy ne animba rakjon le Vársoháza elé. A képen az nem látszik, de utánna egy admin volt olyan kedves és felszedett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.see-game.com/threads/anthony-jafar-stefan-a-foster-justin.21223/
https://imgur.com/a/lG5lJ3P

Megjegyzés:
Képeket csatoltam, előre is köszönöm a választ.

BlueBird

#BlueBird
2019. 01. 09.
146
36
Erdély ♥
V4 karakter
Marco Lettieri
LV karakter
Drake Rivers
Halihó.
Először is a bosszú PK-nak semmi értelme és ez eléggé annak tűnik,ha úgy érezted hogy ott akkor szabálytalan dolog történt akkor kellet volna szólni adminnak.
Az hogy ők ezt lefotózták és PK-ra rakták hát nem a legszebb dolog de attól még jogosan kaptad a jailt.Amivel nem is tudok mit tenni,ezt le kell ülnöd.
Viszont a képen látszik egy olyan dolog ami nem szabályos még pedig: Anthony Jafar : (( megy a PK ))
Emiatt várom Antony Jafar válaszát 24 órán belül.​

BlueBird

#BlueBird
2019. 01. 09.
146
36
Erdély ♥
V4 karakter
Marco Lettieri
LV karakter
Drake Rivers
Halihó.
Az idő letelt válasz pedig nem érkezett.
Így ahogy elmondtam és a képen jól látszik hogy hibázott Anthony .
Ezért a büntetése nem más mint 60 perc admin jail "PK val való fenyegetőzés miatt @PK"
Szankciót kiosztottam.
Zárom/Helyezhető.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.