Elutasítva Steafno Hopkins --> FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 05. 19.
4
1
zoldlogo.png

Neved:
< Stefano Hopkins >

A ban időpontja:
< 2019-01-20 21:30:40 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Kalacs >

A ban oka:
< "Kórház DM" (Jogtalan) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A ban-om teljesen jogtalan. Annó Kalacs bannolt ki "kórház DM" indokkal. Az eset úgy történt, hogy én és egy barátom vettünk egy új kocsit, és elmentünk kipróbálni. Éppen kórház előtt mentünk mikor egy srácot VÉLETLENÜL elütöttünk. Animba esett, mi lerpz-tük, de mire kiszáltunk volna, addigra Kalacs odajött és kérdezte, hogy miért DM-eltük le a srácot. Ilyenkor kicsit ideges lettem és megkérdeztem, hogy mégis milyen DM?? Írtam, hogy ez egy IC baleset volt és maximum DB-nek mondanám, de még annak sem mert nem halt meg a srác illetve nem volt szándékos. Ezután kért bizonyítékokat, mondtam, hogy akkor menjünk ts-re és ott megbeszéljük. Fel is mentünk (Barátom, és én). Kalács behúzott és már a köszönésen hallottam hogy eléggé egyirányú a dolog és nagyon feszült volt. Elmondtam mi történt, és kérte, hogy akkor küldjek videót, hogy én nem fegyverrel lőttem le, mert a srác azt állítja. Mondtam, hogy küldök napilogot, abban látszik, hogy nem vettem elő semmiféle fegyvert. Azt mondta csak videót fogad el. Mondtam hogy akkor a srác küldjön bizonyítékot ami alátámasztja, hogy én/mi bármivel bántalmaztuk volna. Kalacs nem kapott a másik féltől semmiféle bizonyítékot. Én hozzátettem a mondanivalómhoz, hogyha ezt nagyon szankcionálni szeretné, akkor maximum DB, de azzal sem értek egyet. Ekkor kalacs mondta, hogy jó akkor Kórház DM és adminszidás miatt kapom a ban-t. Mire ezt kimondta, már kaptuk a ban-t ts-ről illetve szerverről egyaránt. Kérném az ügy korrekt bírálását, ha kell jail-t is ülök. Előre is köszönöm! >

• Tetszik
Reactions: SP4RK

Kalacs

Újonc
2019. 01. 19.
66
44
26
V4 karakter
Brandid Sickle
LV karakter
Brandid T Turner
V2 karakter
Brandly B Broose
Na hali! Cameron ezer éve nem láttalak ?.

Na te meg idefigyeljél bá$tya az hogy te nem vettél elő fegyvert? XDDDDDDDDDDD ne vetess pls. A puszta kezeddel vertél szét embereket aztán a ház tetőn freezbe is irogattál szép dolgokat és próbáltál szétkapni minket. A spanoddal is ugyan ez a helyzet. Helyedbe a szerver közelébe sem mennék mert rohadtul nem vagy oda való.

Komoly srác lehetsz ha ilyen hazugságokkal próbálkozol mondhatom, de gerinced nem tudom hol felejtetted. :unsure:

Sok sikert máshol te$. ?

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Köszönjük Kalacsnak a választ, bár egy kissé szebb stílust képzeltem el. Nincs UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.