- 2019. 02. 15.
- 52
- 62
- LV karakter
- Hayden Krieger
Neved:
< Stanford Roger >
Panaszra tett játékos neve:
< Nikolaj Kroznyevic >
Panasz oka:
< Farmmal való átverés (2x-is) >
Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://mega.nz/#F!tpRWSAbI!D2pmmJM_u5QWicRKB7MRpA (elnézést hogy nem imgur/pastebin-t használok de így sokkal átláthatóbb és egyszerűbb is) >
Megjegyzés:
< Ez egy kicsit hosszabb lesz sajnos (hála a jó szívemnek...). Nos volt egy farmbélésem a fent említett csávótól 1 hónapra, de azt 1 hét után nem hosszabította meg. Akkor raktam rá PK-t de szerveren megkeresett és addig addig könyörgött hogy vegyem le a PK-t mert állítása szerint pont aznap kellett korházba mennie... és hogy ajánl nekem valamit cserébe hogy kárpótoljon (akkor buktam 85.000$-t + 40.000$-t mert már aratni kellett volna a beért növényt). Szóval akkor felkeresett a szerveren hogy szerzett egy új farmot és kiadja nekem augusztus 31-ig teljesen ingyen. Tetszett az ajánlat és töröltem a PK-t így mondhatni mind ketten jól jártunk (volna...). DE azt a farmot amit felajánlott nekem augusztus végéig ingyen, azt se hosszabbította meg és azt is megvette más ami megint csak tele volt majdnem beérett növényekkel ami akárhogy számolom megint csak -40.000$. Szóval összegezve 2x vert át engem farmmal és csak károm származott belőle... 1 aratásom nem volt az ő farmjából. És nem szeretnék neki egy 3. esélyt is adni. Mind a 2 átverésről ott a log, a képek, az ic megbeszéltek és az ooc megbeszéltek is. Ha kártérítést nem is fogok kapni legalább akkor ő kapjon már valamit érte . >