Stahanow van UB kérelme Chy,Spinak felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stahanow Ivan

Újonc
2019. 03. 02.
21
3
LV karakter
Stahanow Ivan
zoldlogo.png

Neved:
< Stahanow Ivan >

A ban időpontja:
< 2018/12/18 18:37:19 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Balazs >

A ban oka:
< Keress fe Ts-en. Autóval való átverés.[ Bryan_Ben] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szertnék Unbannt, mertmár leírtam párszor hogy nem direket csináltam hanem buggolt a dashboard az üzlet közben és utánna reconnecteltem de nem engedett vissza MTA Crash miatt. Meg előtte bíztam meg egy srácot , hogy rakjon nekem össze 5 AK 47-est meg 2 glockot nem azt sajnálom hogy ez a pár fegyver ment a levesbe hanem azt ,hogy azóta nem tudok játszani a kevenc rp szervermen. V3 is játszok de az nem olyan mint szeretett LV. De amikor ez történt írtam neked Spinak a fórumon, nem privátott hanem üznetett a segítségkérésbe ezért fáj ez ennyire hogy még mindig ki vagyok tiltva pedig írtam ,hogy ez történt , max még Ts-en felkereshetem volna valamelyikk fő admint hogy ez történt de ez akkor nem jutott az eszembe. Azt hittem , hogy elég hogy írtam neked fórumon, de mire újratettem meg kerestem volna Balazst addigra már se híre se hamva nem volt az adminok közöztt, arról nem beszélve olyan kicsi annak a kocsinak az értek ,hogy ami a játékba a csak a zsebembe lévő pénzből kb 300 olyan kocsit kijönne ez nem bizonyít semmit de elgondolkodtató ilyen miatt örök bannat vállalok és a kedvenc szerverem , meg ezáltal a fegyveremim rásszáltak egy random játékosra és ahogy nézem LV-ről a YouTube videókat csak mégjobban fáj a szivem feltűnnek az ismerős arcok benne, Ezért kérlek téged aki döntésthoz légyszives adj Unbannt mert nem bírom tovább nélküle. >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
keress fel TeamSpeaken!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.