Elutasítva Stahanow Ivan UB kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stahanow Ivan

Újonc
2019. 03. 02.
21
3
LV karakter
Stahanow Ivan
zoldlogo.png

Neved:
< Stahanow Ivan >

A ban időpontja:
< 2018/12/18 18:37:19 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Balazs >

A ban oka:
< Keress fel Ts-en. Autóval való átverés [Bryan_Ben] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sajánlom , hogy ez így alakult de nem szándékosan történt a dolog, autó cseréltünk és elősször ő írta rám a kocsit majd én következtem majd amikor megnyomtam az f3-at akkor csak egy keret jelent meg ekkor írtam ooc
[2018-12-18 18:11:49] [Output] : Stahanow Ivan: (( buggol a dashbordom )ö
[2018-12-18 18:12:23] [Output] : Stahanow Ivan: (( nem tudom rádírni a kocsit ))
[2018-12-18 18:13:58] [Output] : Stahanow Ivan: (( reconnectelk max 15-20p ))

hogy reconnectelek mert nem jó f3-as panelem de ez miatt direkt vissza is adtam az autója kulcsát igaz az én nevem volt már a kocsi de majd mondom ha visszajöttem akkor add át de próbáltam visszalépni de kidobott a játék miközben töltődött be egymás után , de még ez után én egyből írtam az előző fórumon Spinaknak a segítségkérés topicba ezt az egész esetet , hogy ez történt és nem szándékosan csináltam, te mint aki bírálja mint FA/SA tudom h sok macera de ha tudod nézd meg az előző fórumon ezt a topicot ,2018/12/18 18:37:19 a bannt ebben az időpontban kaptam előtte lesz időben egy kicsivel és ez bizonyítja majd az ártatlanságomat az , hogy megírtam a bann előtt a történetet meg olyat is írtam bele , hogy nem bannolj csak tegyél örök jailba és amint visszaenged írok valakinek odaadom a kocsit (most már tudom nincs olyan ,hogy örök jail) tudom nem most kéne intézni de akkor amikor próbáltam megkeresni ts-en Balazst akkor mondták ott nekem h nem admin ,nekem meg közelgett az értségi,hogy tovább tudjak tanulni , tanultam rá már töb mint másfél éve nem tudok játszani a kedvenc szerverem már nagyon de nagyon hiányzik már a youtube -os videókat is alig bírom nézni mert annyira hiányzik és fájdítja csak a szivemet ,kösz hogy végigolvastad
>

• Vicces
Reactions: Makó

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Akkor kellett volna felkeresned az adott admint. Így már nem tudom felülvizsgálni az ügyedet, a kitiltás marad.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.