Stahanow Ivan UB kérelme Chy, Spinak, Alek, Ryan felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stahanow Ivan

Újonc
2019. 03. 02.
21
3
LV karakter
Stahanow Ivan
zoldlogo.png

Neved:
< Stahanow Ivan >

A ban időpontja:
< 2018/12/18 18:37:19 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Balazs >

A ban oka:
< Keress fel TS en. Autóval való átverés [Bryan_ben] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia, Sziasztok! Azért szeretnék UN Bann kérni mert nem vertem át a Bryan Ben játékos társamat az volt ,hogy kocsit cseréltünk én egy bmw 750 et az ő mustangára plusz én ráfizetek 15 ezret átadtam neki a 15 ezret, ő rám írta a Mustangát én írtam volna a bmwt de nekem meg buggolt a dashboard írtam ooc reconnectelek max 15-20perc és ne add ide addig a mustang kulcsát mert úgy volt akkor adjuk oda ha mindketten átírtuk egymásra a kocsikat de nem engedett vissza az mta valami MTA Crash írt így gyorsan még megpróbáltam 3x csatlakozni a szerverre de a betöltés felénél bezárult az egész Mta ezért írtam fórumon Spinak hogy ez történt meg tudom hogy nem a te hatásköröd de tegyél jailba és amint jó lesz az mta tisztázok mindent ez miatt ne bannoljanak King Lucas Fórum névvel írtam neki. Aztán újra raktam a gépemen az egész Mta át utána jó lett de akkora már ki voltam bannolva . Ekkor kicsit ideges lettem és nem is foglalkoztam kb 2 hétig de már nagyon hiányzik a játék és tisztázni szeretném maga . Meg pont az előtt rakattam össze fegyvereket így azokat is buktam mert ugye nem ért el hozzám vissza a fegyverek a bann miatt ami bőven többet ért mint a 750 és így a garázsomat se tudom bejelenteni ami tele van cuccal nem akartam rossz indulatot vagy elrontani a játék élményét játékos társamnak ez miatt remélem miatt ,Sajnos mire kerestem volna TS en akkor már nem volt admin Balazs, Ts elbeszélgetésre szívesen mennék és a sráccal is minél hamarabb beszélnék ha volna erre lehetőség .Köszi ,hogy elolvastad,elolvastátok. >

Utoljára szerkesztve:

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Várlak TeamSpeaken!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.