Elutasítva Srecko Pesic-Trinton.(Helyett írom.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ron Way

Újonc
2021. 10. 05.
9
2
V4 karakter
Ron Way
LV karakter
Ron Way
V2 karakter
Roh Adek
zoldlogo.png

Neved:
< Srecko Pesic >

A ban időpontja:
< 2021-05-03 13:32:41 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Trinton >

A ban oka:
< Közösségrombolás, adminnak való hazudás. @trinton. >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Nagyon hiányzik már a szerver és szeretnék újra játszani. Megbántam azokat a dolgokat amiket csináltam, átgondoltam a tetteimet. Többször átolvastam a szabályzatot is, hogy ha egyszer újra játszhatok, akkor ne kövessek el újra egyetlen egy szabálysértést sem. Tudom az indok eléggé súlyos viszont ennek ellenére leszeretném írni a történteket. Szóval az történt hogy egy fárasztó nap után úgy döntöttem hogy felmegyek játszani a a haverom-al, hogy a szerveren egy kicsit kitudjak kapcsolódni. És akkor kitalálta hogy törjünk kocsit. De én mondtam hogy ne csináljuk ezt de ő azt mondta hogy nem lesz semmi baj.Mondom jólvan de tudom nem ezt kellett volna mondanom. De ő az előtt egy gyerekkel volt már ennél a garázsnál és ugyan ezt csinálták és jail-be kerültek. (ez már utánna derült ki.) és úgy mond ő vissza akarta bosszulni hogy jail-be. kerültek. és akkor el is indultunk és akkor ugy volt hogy oda mentünk de le is rp-ztük hogy(/me alaposan körbe tekint.) ezt mind a kettőnk le rp-zte. és akkor be is mentünk és akkor ment az rp hogy: (/me elő vesz egy ásót a táskából.) És akkor azt is le rp-ztük hogy: (/me rásuhint a kocsikra párat.) és akkor elkezdtük törni a kocsikat. És törtük is egy ideig,míg majd le buktunk. Bejöttek a garázsba. Mi elkezdtünk gyorsan elbujni de nyilván lebuktunk. Bocsánat hogy hazudtunk neked és elnézést kérek attol akinek szét törtük a kocsiját.Nem csinálnák ilyet többet. Bizonyítani szeretnék neked és remélem kapok egy új esélyt. Köszi hogy elolvastad további szép napot/estét kívánok!
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.