- 2020. 12. 04.
- 71
- 517
- V4 karakter
- Zorislav_Perlich
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Atesz, Srdjan Strahinja. 21. életévemet élem. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 117103 perc >>
Mi az SGH feladata?
<< (Kezdő)játékosok segítése kisebb kérdésekkel kapcsolatban. Esetlegesen ha valamilyen kérése van mondjuk egy széfget akkor azt továbbítsa as chaten az illetékesek felé. Szabályzat betartása, példamutatás a többi játékos felé. Adminisztrátorok segítése. Szerver szabályzat és a szerver lehetőségeinek ismerete. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek másokon segíteni illetve korábban a számtalan idg as lehetőség nagyon tetszett. Sokak köszönték meg a segítséget amikor valamit nem tudtak és hozzám fordultak. Jelenleg IRL is egy helpdesken dolgozok talán ez vezérel arra, hogy jelentkezzek és ezért is tetszik az SGH feladat. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Megvan bennem a kellő tapasztalat illetve a tudás. Régóta játszom sok mindent megtapasztaltam. Munkám mellett hála istennek aktív is tudok lenni amikor éppen gépközelben vagyok és tudok játszani. Lenne rá időm bőven. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A napi 4-5 órából amelyet online töltök (változó) abból szerintem az összeset tudom. Mivel nincsennek olyan feladataim mint egy adminisztrátornak, és csak PM-re kell válaszolni, így RP mellett is szerintem gond nélkül tudnám csinálni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Voltam sajnos, Cshanad által voltam kitiltva amelyet tavaly oldott fel Justin. Admin lejáratása YouTube videóban, valóság ferdítése. indokkal kaptam végleges kitiltást ami 8 hónapig tartott. Természetesen a tetteimet már teljes mértékben megbántam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, régebbi jailjeim közé tartozik OKF cucc leadásos jailek, ezen felül egy MG #PK jailem volt még régebbről. Ezt akkor szereztem amikor rendőröket hívtam civilként a Road Pirates-es drogtermesztőkre SF kikötős farmoknál. Ezen kívül egy PG jailem volt ami teljes mértékben jogos volt. Ezt akkor szereztem amikor kiszálltam lőni a kocsiból a rendőrökre amikor már rám tartották a fegyvert. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Barátságos, kedves, segítőkész vagyok - ezen felül sajnos trágár, néha trehány és lusta. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem mondom, hogy nem, mert akkor saját magamat hazudtolnám meg. Megpróbálnám, amit tudnék beletennék, de nyilván onnantól kezdve, hogy még nem voltam sehol sem admin így sajnos nem tudom megmondani, hogy mire lehet számítani. A munkahelyemen a segítségnyújtás mellett adminisztrátori munkát is végzek, döntéseket hozok és feladatokat végzek el. Nagyon szeretem csinálni és talán hasonló minőséget tudnék a szerveren is hozni. Tetszik az ilyen kis adminisztratív feladatok, szóval így ebből kifolyólag szerintem megfelelnék itt is. Talán nem is rossz gondolat a hobbit vegyíteni a munkámmal hasonló feladattal, szerintem élvezném. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Példát hoznék fel neki, mint amikor egy színdarabban szerepelne ahol mondjuk a Rómeó és a Júliából kéne Rómeót eljátszania. Fel kell vennie a szerepét és azt játszania. Megmutatnám neki a parancsokat, hogyan hol tud Rpzni és érvényesülni. Az alap dolgoktól kezdenék vele mint pl a munkák, majd frakciókat mutatnám meg neki. Ezután megkérdezném hogy mit szeretne, milyen személyiséget akar megtestesíteni a szerveren. Ha kitalálta és kreatív akkor minden erőmmel és tudásommal segíteném őt, hogyan tudnám neki élvezhetővé tenni a karakterét amit játszik. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< SGH ként: Ebben nem tudok segíteni neki, írjon egy adminnak. Adminként: Megkérdezném, hogy miért van rá szüksége. Lespecelném amint kérdezi és megnézném milyen dimenzióba van (lehet kibuggolt intiből pl). A specet azért csinálnám, hogy adminnak való hazudáson tudom e kapni. Nyilván nem vagyok olyan kegyetlen, hogy egy kis füllentésen kitiltsam, de a játékosok őszintesége a legfontosabb. Nyilván ha jogosult az előzmények alapján a vhspawn-ra akkor megadom neki, ha nem akkor természetesen nem. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< SGH szemszög: Szia, ezzel kapcsolatban kérlek írj egy adminnak, de minden esetre beküldöm adminchatre. Illetve ha senki nem menne akkor írj fórumon panaszkönyvet amennyiben skines a fegyver.
Admin szemszög: Szia, skines fegyver volt?
Válasz: Igen
Admin szemszög: Megyek máris.
Ekkor nyilván megkérdezném mind a két félt, hogy mi történt pontosan. Hogy a legpontosabb információkkal rendelkezzek logot kérnék, ha pedig telefonon beszéltek akkor a beszélgetésről screenshotot. >>
Utoljára szerkesztve: