Spray kivétele a szerverről.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dkornel2000

Újonc
2019. 01. 11.
12
9
23
LV karakter
Jhon Stanford Mathew
Rengetegszer használják dm-elésre. Balhékban is rengetegszer látom és egész egyszerűen agyon fújják a másikat, meg sem lehet mozdulni. Nem arra van használva amire kellene. Esetleg az is jó volna, hogy ha sprével valakit lefújnak akkor csak X időre elhomályosítsa a képernyőt esetleg ha nem lenne kivéve. Másik ötlet, hogy emberre ne legyen hatással csak graffitizni lehessen vele.

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Nem kell mindent kivenni, mert egyesek nem tudják használni.
Ennyi erővel vegyünk ki minden fegyvert. Büntetni kell, és meg van oldva minden.

Domino

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 20.
346
452
24
Dunaújváros
V4 karakter
ぞ olesya cvetajeva
LV karakter
ぞ Quinell Mambolza ✞
V2 karakter
ぞ lola lorenz
Akinek nem telik fegyverre, annak szerintem alkalmas mindenre, de van aki RP-re használja, szóval szerintem ezért nem kell még kivenni!

DF16Official

Újonc
2019. 02. 05.
65
58
Zabola, Kovászna megye, Románia
V4 karakter
Vicky Trujillo
LV karakter
Sven Stieger
V2 karakter
Vicky Trujillo
igaz, egyetértek vele, hisz odajött egy lvl 2 és beszólogatott, elővettem egy glockot majd ő spraykannával lejújt engem, havert meg animba is fújta... nem raktam pk t de ez már eléggé rossz dolog... IRL senki nem mászkál spraykannaval az utcan, nem hogy fújdosson mindenkit, jobb lenne ha kivételre kerülne, vagy csak az ic karakterekre nem lenne hatással

dkornel2000

Újonc
2019. 01. 11.
12
9
23
LV karakter
Jhon Stanford Mathew
Engem pontosan ez zavar, hogy teljes rangú fegyver ként van használva egy GRAFFITi! spré. Ma láttam egy ilyen szituációt test közelből, egyet ic meséltek. Oda jön a nagy 2-3 főből álló nagy "banda", elkezd beléd kötni, (legtöbbször forgalmas helyen) ne adj isten vissza szól, hogy hagyjon békén, száj csatába keveredtek, előkapja a sprét aztán animba fúj. És ugye ekkor már nem mondhatod DM-nek mert volt rá "indoka", hiszen te vissza szóltál.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Van a szerveren /graff, amit csak így lehet használni.
Az meg, hogy van pár idétlen ember aki funolásra használja, az úgyis megfogja kapni a büntetését.

N

Nast

Ha minden kikerült volna innen amiért valaha akár csak egy ember is sírt személyes sértettség okán, akkor nem lenne semmi!
El kellene gondolkodni azon, hogy miért fújnak le...
Ha dm akkor nem károsultál, ha meg nem akkor meg nem kell sírni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.