spray kanna balanszolása

dups

Újonc
2021. 01. 10.
14
102
LV karakter
kasen clements
Heló, párszáz patron után "melegedjen túl" a bré kanna, mert kicsit op, sokan használják, olcsó, könnyen hozzáférhető és marhára el tudja rontani a verekedéseket, mellesleg a való életben sem visz el 1.5-2 méterre egy graffiti, de mivel ezt nem kis dolog lenne scriptben megírni, ez a melegedéses probléma véleményem szerint frankó megoldása lehet, szerintem érthető voltam.

hsz-be a támogatom/nem támogatomokra nem vagyok kíváncsi, ha valamit hozzá akarsz szólni, támaszd alá érvekkel

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Szia @dups! Én ezt a túl melegedést nem támogatom annyira, mert én még nem tapasztaltam olyat, hogy egy spray túl melegedne akárhol is. Azonban viszont azt alátámasztom, hogy verekedések közepette nem túl tisztességes, előkapni azt és elkezdi az ember fújkálni az ellenfelét. Szerintem nem nagyon fogják csökkenteni a hozzáférését hisz, való életben is simán hozzá juthatsz civilként is egy ilyen fajta spray kannához. Kapsz tőlem egy tartózkodást.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Ja, engem is idegesít, hogy "Jhon Jhonason Jr" elkezd fújni spray kannával, még akkor is, ha fegyvert rántasz rá, tovább fúj, amíg animba nem esel. Az lenne a megoldás, hogy nem lennének ezek a patronok, mert nemtudom, hogy IRL mikor töltöd meg manuálisan a spray kannádat, hanem alap spray kannákat kéne vásárolj, és azokba lenne x összeg patron (mondjuk 400, mivel általában a spray kannákban 400 ml festék van.) A súlyukat is megkéne növelni, hogy egyszerre ne hordozhass ötven darabot magadnál.

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Ja, engem is idegesít, hogy "Jhon Jhonason Jr" elkezd fújni spray kannával, még akkor is, ha fegyvert rántasz rá, tovább fúj, amíg animba nem esel. Az lenne a megoldás, hogy nem lennének ezek a patronok, mert nemtudom, hogy IRL mikor töltöd meg manuálisan a spray kannádat, hanem alap spray kannákat kéne vásárolj, és azokba lenne x összeg patron (mondjuk 400, mivel általában a spray kannákban 400 ml festék van.) A súlyukat is megkéne növelni, hogy egyszerre ne hordozhass ötven darabot magadnál.
Ez az ötlet viszont bejön nekem. Támogatom!

BendguZ

Barangoló
2020. 12. 15.
124
607
V4 karakter
filip biely
LV karakter
josh fletcher
Tilos az OFF hozzászólás! - Vinny
jösz team elni akor ?

• Imádom
Reactions: dups

DenielLV

~ Diplomás érdekfeszítő ~
2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Na ez a megfelelő ötlet. Szerintem erre a topicot is át lehetne írni, mert a tiednek semmi értelme, mivel egy spray kanna nem tud ,,túl melegedni".

Bueno

Újonc
2020. 05. 05.
26
47
27
Budapest
LV karakter
Bueno Busto
Heló, párszáz patron után "melegedjen túl" a bré kanna, mert kicsit op, sokan használják, olcsó, könnyen hozzáférhető és marhára el tudja rontani a verekedéseket, mellesleg a való életben sem visz el 1.5-2 méterre egy graffiti, de mivel ezt nem kis dolog lenne scriptben megírni, ez a melegedéses probléma véleményem szerint frankó megoldása lehet, szerintem érthető voltam.

hsz-be a támogatom/nem támogatomokra nem vagyok kíváncsi, ha valamit hozzá akarsz szólni, támaszd alá érvekkel
Nagyon ADOM! Jól beszélsz!

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Sajna az sem hű a realitáshoz hogy egymásnak mennek az autók, és mennek tovább egyeztetés, vagy kárfelmérés nélkül, vagy akár egy ooc kedves hozzászólással mint "ezt most fizeted ugye?, na akkor fizesd ki, szajki."
@Nitrodude említette hogy neked is elérhető ez, mondjuk adminok szabályozhatnák hogy ha verekedés van 1v1 2v2 stb akkor csak harmadik személy aki "rendtevő" használhassa, ne az akik közt a "konkrét" viszály van. Persze ez is csak egy ötlet.
vagy külön itemként paprikaspray behozatala, konkrét 1x használattal, a spay kanna pedig csak graffiti eszköz lenne.

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
igazából ez lenne a legjobb, igen

ez baromi nagy marhaság, akik verekednek, az adrenalin hatására úgyis szarrá fogják egymást verni, nem azzal fognak törődni, hogy csíp a szemük, vagy akármi, ráadásul még a spray-es fazont is jól meggatyáznák, amiért olyat csinál

ez már csak ic szitutól függ, csak egy ötlet volt!

• Tetszik
Reactions: Njx

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
wd 40 rp a legmenobb ra
meg a /do gatyajaba/kezebe egy nivea men dezodor
viccet félretéve, kajak jól jönne, ha kiszednék.
simán beszélgetni sem lehet 4s előtt, mert jönnek a spraykannagangsterek, beléd kötnek, majd négyen egyszerre fújnak, mert menő.

• Tetszik
Reactions: BendguZ

BendguZ

Barangoló
2020. 12. 15.
124
607
V4 karakter
filip biely
LV karakter
josh fletcher
simán beszélgetni sem lehet 4s előtt, mert jönnek a spraykannagangsterek, beléd kötnek, majd négyen egyszerre fújnak, mert menő.
ezért nem kell 4d rpni de amúgy ja jönnek a terminátor vontatósok és megvernek xd

• Tetszik
Reactions: notkrisz