- 2019. 02. 08.
- 57
- 60
- V4 karakter
- Worton D Lambert
Ezzel teljesen egyet értek, hozzá adna kicsit a realizmushoz.Ha már a realizmusnál tartunk, a csomagtartó méretét is váltzotatni kéne PL:
- Sport kocsik (Turbo S, Pista, P1 stb): 25kg
- Sedan (E60, S8, E420 stb): 50kg
- Kombi (E250, RS6, Passat stb): 75kg
- SUV/Pickup (X5, Range, Silverado stb): 100kg
- Econoline/Burrito : 150kg
- Sprinter: 200kg
Bár lehet realisztikusabb lenne 500kg-ra növelni a furgonok csomagtartóját , úgy gondolom hogy felesleges mivel hamarabb betelnek a slotok mint a súly, így nem lehetne kihasználni teljes mértékben, szerintem a 150-200kg teljesen elképzelhető lenne.Az Econoline simán visszamehetne 500 kg-ra, ez volt az egyetlen értelme a kocsinak kb.
Sprinter is lehetne több.
Véleményem szerint, nincs vele gond, mivel ebben az esetben is 30-40db AK-47-es fér bele, és mivel 50 slotja van minden csomagtartónak úgy tudom, amúgy sem férne bele sokkal több. Abban az esetben ha szükség van több helyre, több járművel megoldható szerintem. De megint ez csak az én véleményem.Nem feltétlen, nekem pl. volt egy Econolineom amibe van 20db AK-47 amit craftoltam. És az pont 100kg, és még a fele slotot se foglalja el. 150-200 kiló szerintem annak édes kevés lenne.
Ez azért így elég nagy saccolás, hamár megcsináljuk akkor lehetne rendesen is hiszen az összes modell csomagterét meglehet nézni literre pontosanHa már a realizmusnál tartunk, a csomagtartó méretét is váltzotatni kéne PL:
Cső. Ilyen mértékben biztosan nem fognak változtatni a dolgokon, ha azt nézed értelmét veszíteni a nagy széf. Miért fizetne valaki több milliót/9k pp-t, ha pár százezer dollárból megúszná az egészet?Ha már a realizmusnál tartunk, a csomagtartó méretét is váltzotatni kéne PL:
A széfen nincs adó, nem kell parkolni, nincs benne a rizikó hogy kipakolják vagy lefoglalják. Nem nyittathatják ki veled, elfér szinte akármennyi egy intin belülCső. Ilyen mértékben biztosan nem fognak változtatni a dolgokon, ha azt nézed értelmét veszíteni a nagy széf. Miért fizetne valaki több milliót/9k pp-t, ha pár százezer dollárból megúszná az egészet?
Cső. Ilyen mértékben biztosan nem fognak változtatni a dolgokon, ha azt nézed értelmét veszíteni a nagy széf. Miért fizetne valaki több milliót/9k pp-t, ha pár százezer dollárból megúszná az egészet?
Kicsi: 50kg és 50 slot 3.000 PP
- Kicsi széf (100kg, 50 slot)
Kicsi: 50kg és 50 slot 3.000 PP
Közepes: 110kg és 80 slot 6.000 PP
Nagy 250kg és 120 slot 9.000 PP