Sophie Wagner - Aleena Merino[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Uzora.

Barangoló
2021. 03. 19.
114
302
V4 karakter
tea-lovric
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Sophie Wagner

Panaszra tett személy InGame neve:
Aleena Merino

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RK, visszatért ugyan abban az ATM szálban még egyszer.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldöm.

Megjegyzés:
Baysidenál már likvidálva lett, viszont rá fél órára megjelent Palominoban is ahol megtúrta a járművünket.

aronxd

Aktív fórumozó
2019. 02. 24.
272
769
V4 karakter
Eino Valbe
csumi aleena merino helyett írok

Rádión azt az információt kaptam, hogy nem ti fúrtok. Kocsit is rádióztak, ami nem egyezett így történhetett, hogy megjelentem ugyan abban a szituációban. Nem önszántamból mentem ki, illetve nem csak ti fúrtatok. Helyszínen megállapítani megintcsak nem tudtam, hogy ti vagytok, mivel közel sem értünk, de már kilőttétek a sofőrt mellőlem. Utána mikor közelharc folyt meg logikusan nem fogok tudni elszaladni. Közületek egy embert sem tudtam lelőni egyébként.

[NAV] Főhadnagy James Even: frsz QFH-87 demon rabol LS-ben, ez nem kapcsolódik akkor SF-hez ugye?
[NNI] [BO] Törzsőrmester Sakeem Pows: elvileg külön.

Uzora.

Barangoló
2021. 03. 19.
114
302
V4 karakter
tea-lovric
csumi aleena merino helyett írok

Rádión azt az információt kaptam, hogy nem ti fúrtok. Kocsit is rádióztak, ami nem egyezett így történhetett, hogy megjelentem ugyan abban a szituációban. Nem önszántamból mentem ki, illetve nem csak ti fúrtatok. Helyszínen megállapítani megintcsak nem tudtam, hogy ti vagytok, mivel közel sem értünk, de már kilőttétek a sofőrt mellőlem. Utána mikor közelharc folyt meg logikusan nem fogok tudni elszaladni. Közületek egy embert sem tudtam lelőni egyébként.

[NAV] Főhadnagy James Even: frsz QFH-87 demon rabol LS-ben, ez nem kapcsolódik akkor SF-hez ugye?
[NNI] [BO] Törzsőrmester Sakeem Pows: elvileg külön.
James Even telibe ránk szállt úgy hogy a nevünket is tudja, ezáltal már tudnia kellett volna hogy mi voltunk SF-ben is egy ATM-et fúrni, egyébként lényegtelen mert meg kell bizonyosodj teljes mértékben arról hogy egy másik szervezet az. Nem hinném hogy 100%-ra garantálja az a válasz hogy "elvileg külön.". Nyílván meglőttünk titeket, mivel már hogy egy helikopteres egység tűzelt ránk paloban illetve egy teljesen másik autóval jöttél vissza amiből pulloztatok. A videóban minden látszódik, várom majd a bíráló admin válaszát.

aronxd

Aktív fórumozó
2019. 02. 24.
272
769
V4 karakter
Eino Valbe
James Even telibe ránk szállt úgy hogy a nevünket is tudja, ezáltal már tudnia kellett volna hogy mi voltunk SF-ben is egy ATM-et fúrni, egyébként lényegtelen mert meg kell bizonyosodj teljes mértékben arról hogy egy másik szervezet az. Nem hinném hogy 100%-ra garantálja az a válasz hogy "elvileg külön.". Nyílván meglőttünk titeket, mivel már hogy egy helikopteres egység tűzelt ránk paloban illetve egy teljesen másik autóval jöttél vissza amiből pulloztatok. A videóban minden látszódik, várom majd a bíráló admin válaszát.
aleena merino helyett megint

james even nem a frakció társam én meg tsen nem voltam fent így sürgősségiből táplálkoztam az meg hogy ismerjem fel a szitut úgy hogy egy g63ból egyből pulloztok meg a futkározó tec9es kis csávó túr az utca másik végéről elég abszurd sajnos ez így jött ki

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, panaszt én fogom kezelni, mindkét féltől szeretnék kérni egy az elejétől a végééig logot akár videós bizonyítékot. @aronxd @Uzora.

• Tetszik
Reactions: aronxd

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Megkaptam minden szükséges információt, Aleena bizonyítékában tisztán látható, hogy reportot is nyitott rá, ámbár nem kapott rá választ, ugyan az-e a szituáció. Kb a két halál között durván 3/4 óra telt el az egyik baysideba a másik palóba történt, itt a fars információn ment el az egész(az hogy ilyen információt adnak át neki a másik társszerv részéről nem ő tehet róla...). Mivel lényegében nektek olyan kárt nem okozott illetve nem szakította meg az rpteket nem gondolom szükségesnek a szankcionálást ebben az esetben de, figyelmeztetésben mindenképp részesítem és jogos az RK, legközelebb inkább menjünk a biztosra, mint belekeverdjünk egy ilyen szituációba megint. Aleena_Merino videójából kivéve, a g63 merciteknek a kerekét lőtte el, arra, ha még eddig nem javítottátok meg az autót természetesen "kárpótlásul" szerveren megkerestek elintézzük.
Helyezhető a panasz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.