- 2022. 11. 24.
- 35
- 12
- 24
- V4 karakter
- Allen Panser
- LV karakter
- Sopihie Simson
Neved:
< Sophie Simson >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 12. 10. 23:33 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Vigil >
A kitiltás indoka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia már ez régebbi dolgok amire már lehet nem is emlékszek halványan mi töténhetett. Már a serveren rég játszotam eröst rég szeretnék vissza kerülni bármi áron .A multi acount az már ahogy megnézitek réggeb volt ,de nem használtam ki semmi kihasználni valot más rpt játszodtam a karakterekel is de viszont nem tudom elképzelni minek jött létre . Kérlek valamit intézetek én akár ujbol is kezdem uj rp játszásal uj karakterel de viszont én nem tettem semmi roszat vagyis nem tudok rola. Amiota játszotam a serveren akkor volt egy gép váltásom mert meg ált a régi gépem s biztos ugy volt hogy az uj gépemen létre hoztam egy karaktert mig megcsinálták a régit .És végül a régivel át jelentkeztem az uj gépembe de ez ugylátszik nem tudtam ki fejezni magam mert még nem értettem a dolgokat és nem volt enyire fejlett a server .Vegülis anyit kérek engedjetek fel a servere barátaimal játszak mig felnövök arra a pontra hogy már nem fog érdekelni s be fejezem a játékokat .Arra kérlek valahogy oldjátok meg a sorsomat.Nagyon szépen köszönöm a rám szánt idöt ,További Szép Napot mindenkinek. >