Elutasítva Sophie Simson --- Vigil

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ruloka

Újonc
2022. 11. 24.
35
12
24
V4 karakter
Allen Panser
LV karakter
Sopihie Simson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sophie Simson >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 12. 10. 23:33 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigil >

A kitiltás indoka:
<
Multiaccount >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia megint itt vagyok és itt is leszek addig amig megkapom azt a Ubt most egy más kérdésem is lenne .Nagyon sokat beszélek a barátomal a See Mta rol, amit a multba tettem az valoban nem szabályos de mivel ezt nem mondták nekem és nem tudatátok igy nem tudtam a dolgokat viszont biztos az eltöltött idök azok magukért beszélnek. Most azzal a kérésel jövök hogy én minden áron fel szeretnék menni a Servere mert olyan vágyam van érte hogy le irhatatlan. Az lenne a fejleményem,kérésem hogy mivel én nem tudok mit csinálni és szeretném folytatni a játékot hogy a acountjaim töröljétek el és egy tiszta lapal az elejéröl bocsásatok fel a Servere .Bárhogyis bárhogy nézük ez nem egy olyan dolog amit elkövetem ez egy olyan dolog amire nem lehet amit mondani .Szoval az acountom törlése után egy Uj lapal kezdhetném esetleg ott még szankcionálnátok valamivel amivel le tisztázhatnánk és ujra tudnák Rpni . Egy külön csatornát is hoztam létre a karakteremnek amit szeretnék folytatni nem akarom enyibe hagyni az Mta . Gondoljátok meg de én ugy is jövök mindig egy uj fejleményel. Nem tudok mit mást mondani csak azt hogy nem igazságos mind ez a örök ban . >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.