Elutasítva Sophie Simson unban kérelme->Vigil felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ruloka

Újonc
2022. 11. 24.
35
12
25
V4 karakter
Allen Panser
LV karakter
Sopihie Simson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sophie Simson >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 12. 01. 18:47 >

Kitiltás időtartama:
<
2023. 12. 31. 18:47 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigil >

A kitiltás indoka:
<
RP alóli kilépés. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok felvétel is bizonyitja a rp aloli eltünésem,lehet hogy megérdemlem de hát vannak olyan dolgok amik Irl játék közbe nem figyelek ,azért irok most kérelmet mert nem tartom igazságosnak az egészet, Irl nagyon sokkos állapotba vagyok amit az eredményez hogy mindenek van határa, öszintén ujra tárgyalva azért léptem ki. Mert a rendör ezek elött követett és nem hagyott amig meg nem álitott nem elég hogy meg álitott de erre kaptam egy cseket amit nem szivesen értettem de hadjuk,akkor térek megint és megint ott mejek mind a többi játékos és viszont ujra az a rendör aki 4 edjére büntet meg 1 hét alatt az ujbol ott van, ez volt a eltünésem oka. De utána megbántam és egybe conestoltam vissza hátha folytasuk ,de sajnos nem volt sehol.Nah ezzel azt akartam hogy döntsetek helyesen itt a eredeti történet (mindenki nem tud tökéletes lenni) ezentul fixen figyelek mindenre esküszöm .ezt nem egyszer kaptam meg hogy megérdemled ,dee reménykedek hogy többet nem fordul elö és megbocsátotok és esetleg sancio keretébe büntetek mint a Event alatti kitiltásal és pár rp találkárol huztok meg . Kérem gondolkozz ell és legyen kis megétésed a leirotak alapján dönts helyesen ink rakj bármi sanciott csak ne egy honaposat kérlek . Köszöntem a rám szánt idöt,bármi kérdésre válaszolok ha nem értesz valamit amiket le irtam ,okosan akarok cselekedni igy ezért irtam le minden fontos informáciot ami vezethet:) >

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
763
1 422
22
Kolozsvár
Kértelm tőled a PK alatt bizonyítékot arról amit ott beszéltünk. Volt rá 48 órád elküldeni mindent amivel bizonyítani tudtad volna ártatlanságod. Nem küldted el.
Nem lesz feloldva. Mostmár várd le a kitiltást. Legközelebb vezess szabályosan, és ha megállít a rendőr ne lépj ki egy csekk miatt.

• Tetszik
Reactions: rajna és Destroyer
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.