Sophie M Mayhall - Flyod Moss,Glenn Graves [Woods]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
zoldlogo.png

Neved:

< Sophie M Mayhall >

Panaszra tett játékos neve:

< Floyd Moss, Glenn Graves >

Panasz oka:

< NonRP, OOC Minősítés >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):

<

OOC Minősítés:

[2019-08-05 21:00:17] [Output] : Glenn Graves: (( erre kellett a karakterdev? ))

[2019-08-05 21:00:25] [Output] : Glenn Graves: (( komoly. ))

[2019-08-05 21:00:27] [Output] : Floyd Moss: (( KARAKTERDEV XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))

[2019-08-05 21:00:30] [Output] : Glenn Graves: (( ja bocs ))

[2019-08-05 21:00:31] [Output] : Gavin Louis: (( >DD ))

[2019-08-05 21:00:34] [Output] : Glenn Graves: (( tényleg ))

[2019-08-05 21:00:34] [Output] : Davion Murphy: (( amibe bele van írva hogy ))

[2019-08-05 21:00:39] [Output] : Davion Murphy: (( Női idomai elég nagyok ))

[2019-08-05 21:00:47] [Output] : Glenn Graves: (( bocsánat cukri, nem írtam " " jelet ))

NonRP: Nem hinném, hogyha kap 8golyót, akkor futkosnia kellene a vontató körül. Ezek mellett script szerint 8golyót kapott, akkor nem azt kéne leRPzni, hogy 4golyót kapott de egy sincs benne mert mindegyik súrolta. https://streamable.com/3e11e

[2019-08-05 21:04:39] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss törzséből.

[2019-08-05 21:04:40] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss bal kezéből.

[2019-08-05 21:04:42] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss törzséből.

[2019-08-05 21:04:44] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss bal kezéből.

[2019-08-05 21:04:45] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss bal kezéből.

[2019-08-05 21:04:47] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss bal kezéből.

[2019-08-05 21:04:48] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss törzséből.

[2019-08-05 21:04:51] [Output] : *** Daniel R Frewen kivesz egy golyót Floyd Moss törzséből.

[2019-08-05 21:05:52] [Output] : *Milyen sérülések található? ((Daniel R Frewen))

[2019-08-05 21:05:59] [Output] : *Pár golyót kapott a vállába. ((Floyd Moss))

[2019-08-05 21:06:13] [Output] : *Benne van vagy csak súrolta? ((Daniel R Frewen))

[2019-08-05 21:06:49] [Output] : *Súrolta. ((Floyd Moss))

[2019-08-05 21:07:01] [Output] : *Hány golyó? ((Daniel R Frewen))

[2019-08-05 21:07:42] [Output] : *Hány golyó súrolta? ((Daniel R Frewen))

[2019-08-05 21:07:53] [Output] : *Négy. ((Floyd Moss))

>

Megjegyzés:

< Az egész szituáció abból indult ki, hogy Daniel Morris kifagyot, és emiatt felborult a vontató. Ők ezt az egészet figyelembe se vették. >

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: dmp

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 997
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Na heló, jelen voltam az esetnél, mielőtt bármi gáz lenne, sőt, még szerepel is a nevem a PK-ban, ha figyelmesen megnézzük.
8843550f98194310e8ec94d38834fac6.png

Hogy őszinte legyek, én a bemásolt logokban egyáltalán nem fedezek fel OOC minősítést. Az, hogy nem kedvesen szólalnak meg feléd, és nem kínálnak egy esetleges fagyit neked, nem azt jelenti, hogy akármilyen offenzív szándékú kijelentést tettek. Ezt még stílusnak sem lehet nevezni.
Ha továbbra is úgy gondolod, hogy neked van igazad, akkor kérlek küldd be hozzászólás formájában a lognak azon részeit, melyek szerinted akármilyen minősítést tartalmaznak.

Másfelől a vicc kategóriába sorolnám ezt az bosszú pk-nak nevezett valamit, nyilván Bence fórum kitiltása miatt lett megírva, ezelőtt tervben sem volt, hogy Ő most éppen panaszkönyvet fog írni.

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 808
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
Hello, figyelembe se vettük, hogy kifagyott a haverod?
[2019-08-05 20:57:45] [Output] : Sophie M Mayhall: (( kifagyott haverom és emiatt felborult a vontató, nem hiszem hogy ezt így kéne. ))
[2019-08-05 20:57:51] [Output] : Sophie M Mayhall: (( de ha szeretnétek, mehet az RP. ))
Te ezt magad elintézted, hogy akkor mehet az "RP" (ami annyiból állt, hogy te lefeküdtél a földre, majd a "haverod" aki gondolom visszatért a szerverre elkezdett minket darálni, te felpattantál és lőttél minket hátba, a srác meghalt.)
Nem tudom mi azzal a probléma, ha egyértelműen menekülök, próbálom menteni IC az életemet. Te ugyan úgy szaladtál utánam X darab golyóval a testedben, szóval ezzel ne példálózzunk, maradjunk annyiban hogy "script engedi".
Az OOC minősítést nem tudom mire venni, nem azt mondtam, hogy .... a karakterdeved, hanem szimplán kinevettem ezek után. Ha ezt a bíráló személy ooc stílusnak ítéli, akkor vállalom érte a büntetést.
A bosszú PK meg csak hab a tortán :D Elsőnek megkértelek PM-be, hogy vegyél ki az aláírásodból, mert nem kéne gúnyt űzni belőlem. (ami ismét csak bosszú miatt volt > Ha meghalsz nem kell jailt ülnöd > nincs ticket > nem kapsz figyut a Hello Kitty AK-dra) Te sértődöttként nekiálltál flegmázni, hogy márpedig bent fog maradni az aláírásodban, jelentettelek fórum moderátornak aki kiosztotta neked a megfelelő szankciót > ismét egy bosszú, eddig napok óta nem értél rá PK-t írni.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Bencee: Én szeretnék ezesetben bocsánatot kérni, hogy nem tudtam tegnap PK-t írni, mert nem voltam gépközelben. Nem bosszú PK, már akkor elgondolkodtam rajta hogy panaszkönyvre tegyelek. Azért nem tettelek, mert gondoltam, hogy oké nevetek egy jót azon hogy szaladgálsz, nem foglak ezért jelenteni. De mivel te nem voltál képes elviselni az aláírásomat( Amin a neved se látszódik) így nem hiszem hogy ezt kéne. De mindegy is szerintem, az OOC minősítés és a NonRP is megtörtént, 8golyóval nem fogsz futkosni, nekem ezt mondták egy régebbi PK-m alatt, hogy már 7golyóval se fogok futni sehova. Én csak a kezembe kaptam golyót így nyílván tudok futni..

• Vicces
Reactions: Midaas

Woods.

Barangoló
2019. 01. 10.
122
49
LV karakter
Douglas Woods
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
Nem gondolnám, hogy OOC Stílusa lenne bármelyik félnek/OOC minősítene bármelyik fél téged, vagy a "Karakter Dev-ed", Sophie.
Egyetlen egy hozzászólásra fordíthatnánk figyelmet: [2019-08-05 21:00:25] [Output] : Glenn Graves: (( komoly. )) <- Emiatt nem osztok szankciót, megkérem Glenn Graves-t, legközelebb mellőzze az efféle hozzászólást, valakinek sértő is lehet.
Térjünk arra a dologra, hogy NonRP: Floyd Moss NonRP-t követett el azzal, hogy !Még vérzés közben! szaladgált, ki tudja hány golyóval a testében. Nyilván ha 8 golyót kaptál, ne RP-zd azt, hogy négyet.
Viszont Sophie, amit te csináltál, az érdemel inkább figyelmet: A Karakter Dev-et én nem ebben a formában képzelem el, ahhoz, hogy a női karaktereddel így szaladgálj AK-val EGY kezedben, ez édes kevés. Amit ti írtatok, az egy rövid összegzés, ennél sokkal többre van szükség ennek a karakternek ahhoz, hogy AK-val szaladgáljon, lőjjön, akár okkal is. <- Kérlek ezen változtass.
Mindkét félnek elég súlyos szankciókat lehetne osztani, Sophie, neked leginkább: Súlyos NonRP, amit tettél.
Én ezektől a szankcióktól elállnék, de várom a többiek reakcióját.

• Tetszik
Reactions: Bernát és stan

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 808
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
Nem voltál gépközelbe? Hát már bocs, de ezt a gif után senki nem fogja elhinni. Volt időd arra, hogy csinálj egy gifet rólam, aztán ezt még aláírásodba is betedd, de PK-t írni nem volt időd? Nem voltam képes elviselni, hogy az aláírásodba szerepelek parodizálás miatt, ezért úgy döntöttél, hogy PK-t raksz rám? Már itt kimutatkozik a bosszúvágy, nem értem miért akarod ennyire hogy ha egyszer neked rossz, akkor legyen másnak is. Eddig is szaladgálhatott bárki úgy hogy vérzett, főleg ha még golyót is kapott ( > erre van a script, ha lábadba kapod a golyót nem tudsz futni, én nem lábamba kaptam > tudtam futni, abban a helyzetbe nem mutatta, hogy hány golyót kaptam, mert egyértelműen menteni próbáltam IC a helyzetet, /sérüléseim paranccsal tudom csak meg hány golyót kaptam > mikor az LVMS kiért kikapkodta belőlem a golyókat, utólag kérdezett rá, hogy mennyit kaptam, úgy voltam vele, hogy beírok egy random számot, mivel nem pörgettem vissza > az LVMS-nek pár perc + RP-je lett volna azzal a maradék pár golyóval, szóval nem tudom mit változtat a helyzeten)

E:
Én csak a kezembe kaptam golyót így nyílván tudok futni..
Tessék?
*3 golyó a medencéjében, 2 a kezében, még 2 a lábaiban, és 1 a törzsében. ((Sophie M Mayhall))

Utoljára szerkesztve:

Daniel.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 09.
342
850
Budapest
V4 karakter
Daniel B Lorenz
LV karakter
Daniel B Lorenz
Hali.
Igazából nem egészen értem a panaszt amikor ez történt akkor én néztem @Cukro -ot akkor zajlott ez az egész dolog.
miért nem akkor hívtál admint? @coffee.
beszéltem @Woods. erről a dologról.
mikor felelne meg nektek TeamSpeak 3 beszélgetés? amikor átbeszéljük az egész ügyet.
az ügyet továbbra is Woods intézi.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
Nekem megfelelő lenne ma egy megbeszélés 17:30-től felfelé.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 091
4 327
LV karakter
Chris Foreman
Sziasztok, @Cukro és @beer naat leírta szerintem a dolog nagyrészét, ezért nem is nagyon írok regényeket. Ugyan ezt írnám én is.

@Woods. ha tényleg ezzel a hozzászólásommal megsérthetek valakit, akkor ez esetben elnézést kérek.
Egyetlen egy hozzászólásra fordíthatnánk figyelmet: [2019-08-05 21:00:25] [Output] : Glenn Graves: (( komoly. )) <- Emiatt nem osztok szankciót, megkérem Glenn Graves-t, legközelebb mellőzze az efféle hozzászólást, valakinek sértő is lehet.

A TS beszélgetés nekem is bármikor megfelel.

Woods.

Barangoló
2019. 01. 10.
122
49
LV karakter
Douglas Woods
A panasz olyan részben jogos, hogy a panasztevő viselkedésében találtam kivetnivalót.
Sophie M Mayhall büntetése 1 hónap kitiltás a szerverről "Súlyos NonRP" indokkal.
Amit kifejtek: Női Karakterrel szaladgálsz AK-val a kezedben, a karakter Dev, amit ide linkelek, sajnos nem elég ehhez.
Link: https://forum.see-game.com/threads/...-mayhall-anthony-m-mayhall.53307/#post-248175
Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.