Elfogadva Sophia Lewis - Lole, Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marbi

Újonc
2019. 05. 28.
32
18
18
szeged
LV karakter
Jayden Garcia
zoldlogo.png

Neved:
< Sophia Lewis >

A ban időpontja:
< 2019/08/27 02:11:06 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Lole,Jamie >

A ban oka:
< OOC stílus: "leszarom ezt a szervert" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Jamie, Lole, vagy aki bírálja!
Lassan 1 éve, hogy bannoltak. Valami iszonyat lassan telt el ez az idő. Folyamatosan arra gondoltam, hogy mikor leszek már ub-zve. Azóta rengeteg idő eltelt, komolyodtam, elballagtam, és rengeteg célt elértem az életben. Rengetegszer leírtam már, de leírom most is, hogy ez volt az a szerver, ahol a legjobbakkat RP-ztem. Rengeteg szerveren megfordultam már ez az 1 év alatt. Most úgy voltam vele, hogy lett egy teljesen új gépem, elkezdek egy új karaktert, és semmi rosszat nem csinálok. Amint letöltött a szerver, felléptem, és a ban panelt láttam. Nagyon mérges, és egyben szomorú is vagyok, hogy egy új gépen se kezdhetem újra az egészet. Tudom, nem kellett volna mondanom ezt a mondatot, de akkor még nem láttam előre, hogy én 1 év után is azért szenvedek, hogy tudjak játszani a kedvenc szerveremen.
Izgatottan várom a bírálatot.
>

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 165
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Szia.

Megnéztem az UCP-det, voltak gondok a stílusoddal korábban, illetve a játszott perc/jailek aránya is eléggé vészes. Megkapod az UB-t, viszont bármiféle OOC stílus, minősítés esetén visszakerül rád az örök ban. Emellett a szerveren várni fog rád egy kisebb jail.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.