Sophia Darlington panasz tétele Jani-ra

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Adi02

Újonc
2021. 10. 27.
5
3
V4 karakter
Sophia Darlington
admin.png

Panasztevő InGame neve:
Sophia Darlington

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jani

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt minap 3:20 környékén hajnali órákban hogy ütköztem egyet angel pine környékén a srác meghalt majd én nekem nagyobb bajom nem lett gondolom lowos lehetett a srác.És a motorja nyitva maradt tele fegyo alkatrésszel.Nos én elkezdtem rpzni hogy kipakolom azaz csak azt hogy kipattintottam az ülést kivettem az itemeket és folytattam volna hogy átpokolok a motoromba.Jani rám teleportált és mondta h jött bezárni a motort itt már furcsáltam hogy miért zárja be mondom jó zárd be csak kiszedem az alkatrészeket és a pps eventes itemeket lezárhatod és a srác megúszik egy adminügyet.Küldtem képet Janinak az rp ről majd mondta hogy pakoljak vissza mondom oké és akkor folytassam úgy hogy végigi nézi az rp-t? nem igazán válaszolt vissza pakoltam és kezdtem volna irni rp soraimat.Aztán miután becsuktam a csomit kaptam egy nonrps csomizás jailt ő pedig lezárta a srácnaka motort....sajnos ez az egy képem lett adminügy közben mert jail után crasheltem egyből de logfilet kérésre küldök.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://kepkuldes.com/image/uKuxB0

Megjegyzés:
Szerintem ez eléggé unfair hogy szerintem "ismerősnek" bezárja a motorját hogy ne bukja el a cuccait.

• Tetszik
Reactions: ReWeR

Jani

Támogató
2019. 04. 05.
42
119
jani.hu
V4 karakter
Luna Kieran 🌒
Szia!
Mint az általad mellékelt képen is látszik, annyit RP-ztél a csomagtartózásról hogy belenézel a csomagtérbe.
Ezt követően elkezdted kipakolni mint aki jól végezte a dolgát.
Ez nemes egyszerűséggel nem így működik, nem előbb veszed ki és utána RP-zed le.
Le RP-zed, és utána pakolod át a saját inventory-dba, majd onnan a csomagtartódba.

Szeretném kiemelni hogy fogalmam sincs hogy kié a motor, azon kívül hogy írt egy PM-et hogy zárjam be neki mert PP, illetve eventes itemek vannak benne, és nem szeretné elveszíteni.

Ezen kívül a motorhoz mentem, nem hozzád.
Illetve azt mondtam hogy pakold vissza, mivel jailt fogok osztani.
Szó nem volt arról hogy folytathatod.
Nem válaszoltam mivel éppen azzal voltam elfoglalva hogy mennyi percet adjak neked, illetve a másik kismillió dologgal.

Arról meg ne is beszéljünk hogy milyen stílust képviselsz, illetve hogy itt IS hazudsz.
Miután beraktalak jailbe kaptam egy ilyet tőled:
[Fogadott PM]: Sophia Darlington (109): most ez komoly ? XD
Szerintem ha crasheltél volna egyből, nem tudtad volna elküldeni a PM-et se.
Ezután leléptél/kifagytál a szerverről és visszajöttél a következő PM társaságába:
[Fogadott PM]: Sophia Darlington (34): ne haragudj de elég unfair volt ez tőled én direkt mindent megkérdeztem pontról pontra
Ez attól lesz érdekes mert annyit kérdeztél tőlem hogy, szabad-e csomgatartózni, nem azt hogy hogyan kell.
Nem válaszoltam az eredeti PM-re
(képen látszik), mivel nem csak te írtál, éppen ügyet intéztem.
Mire oda jutottam hogy válaszoljak neked te már pakoltad kifelé.

Előbb RP-zel, utána cselekszel.

Logot félre teszem, ha kéne a biráló Főadminnak/Szuperadminnak, bár nem tartom fontosnak.
Nincs több hozzáfűznivalóm.

Edit: Azt se tartom reálisnak hogy nekimész egy motorosnak, aki emiatt meg is hal, és az első gondolatod az az hogy ki kéne pakolni.

Utoljára szerkesztve:

Adi02

Újonc
2021. 10. 27.
5
3
V4 karakter
Sophia Darlington
Visszapakoltam egyből mégis azonnal jailt kaptam amint visszapakoltam

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.