Panasztevő InGame neve:
► Sophia Darlington ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Jani ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Történt minap 3:20 környékén hajnali órákban hogy ütköztem egyet angel pine környékén a srác meghalt majd én nekem nagyobb bajom nem lett gondolom lowos lehetett a srác.És a motorja nyitva maradt tele fegyo alkatrésszel.Nos én elkezdtem rpzni hogy kipakolom azaz csak azt hogy kipattintottam az ülést kivettem az itemeket és folytattam volna hogy átpokolok a motoromba.Jani rám teleportált és mondta h jött bezárni a motort itt már furcsáltam hogy miért zárja be mondom jó zárd be csak kiszedem az alkatrészeket és a pps eventes itemeket lezárhatod és a srác megúszik egy adminügyet.Küldtem képet Janinak az rp ről majd mondta hogy pakoljak vissza mondom oké és akkor folytassam úgy hogy végigi nézi az rp-t? nem igazán válaszolt vissza pakoltam és kezdtem volna irni rp soraimat.Aztán miután becsuktam a csomit kaptam egy nonrps csomizás jailt ő pedig lezárta a srácnaka motort....sajnos ez az egy képem lett adminügy közben mert jail után crasheltem egyből de logfilet kérésre küldök. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://kepkuldes.com/image/uKuxB0 ◄
Megjegyzés:
► Szerintem ez eléggé unfair hogy szerintem "ismerősnek" bezárja a motorját hogy ne bukja el a cuccait. ◄