Soma Cortez -> Jackson Shaw [Kian]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Soma

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
13
32
V4 karakter
Soma Cortez
V2 karakter
Soma Cortez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Soma Cortez

Panaszra tett személy InGame neve:
Jackson Shaw

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmmal való átverés. 2 hétre szerettem volna bérelni tőle farmot, aminek a bérleti díját ki is fizettem előre, de a farmot 1 hét utána nem hosszabbította meg.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Válaszod

• Tetszik
Reactions: Plafon

Kian

ᶻ 𝘇 𐰁
Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
627
1 057
18
V4 karakter
Kian Wells
Helló, várom a válaszát.

jackson2

Újonc
2023. 11. 25.
7
5
LV karakter
Frediie Shaw
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Soma Cortez

Panaszra tett személy InGame neve:
Jackson Shaw

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmmal való átverés. 2 hétre szerettem volna bérelni tőle farmot, aminek a bérleti díját ki is fizettem előre, de a farmot 1 hét utána nem hosszabbította meg.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Válaszod
hello bocsi csak az a baj hogy borotnben vagyon ic es lejart a farm berlet elnezesedet kerem

Kian

ᶻ 𝘇 𐰁
Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
627
1 057
18
V4 karakter
Kian Wells
Az átadott 260.000 dollárt vissza tudnád esetleg adni Somának? Attól, hogy téged még lecsuktak a rendőrök megegyeztetek a dologról, legalább valamilyen módon tudattad volna, hogy mi a helyzet veled.

Kian

ᶻ 𝘇 𐰁
Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
627
1 057
18
V4 karakter
Kian Wells
Rendben van, de a kifizetett összeg még nálad van Jackson? 260.000$-ról beszélek.

jackson2

Újonc
2023. 11. 25.
7
5
LV karakter
Frediie Shaw
Az átadott 260.000 dollárt vissza tudnád esetleg adni Somának? Attól, hogy téged még lecsuktak a rendőrök megegyeztetek a dologról, legalább valamilyen módon tudattad volna, hogy mi a helyzet veled.
ha ossze gyujtok annyit akkor vissza adom persze de ertesiteni sem tudtam mivel telefont nem hazsnalhatunk a boriben szoval ja

Kian

ᶻ 𝘇 𐰁
Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
627
1 057
18
V4 karakter
Kian Wells
Nem csak a felét kell megadnod, hanem az egészet. Megvárjuk Soma válaszát erre, aztán ha kijössz a börtönből remélhetőleg megoldjátok egymás közt a pénz átadását vissza.

jackson2

Újonc
2023. 11. 25.
7
5
LV karakter
Frediie Shaw
Nem csak a felét kell megadnod, hanem az egészet. Megvárjuk Soma válaszát erre, aztán ha kijössz a börtönből remélhetőleg megoldjátok egymás közt a pénz átadását vissza.
miert kellene megadnom? 1 teljes hetig hasznalta a farmomat szoval csak 130at kell vissza adnom

Soma

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
13
32
V4 karakter
Soma Cortez
V2 karakter
Soma Cortez
Így van szeretném a teljes árat vissza kérni, mivel oké, hogy egy hétig ment a bérlés, de azalatt a hét alatt sok munka is volt vele, ami igazán 2 hét alatt lett volna kifizetődő, szóval a hét alatt idő és pénz befektetés ment kárba.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Plafon

Kian

ᶻ 𝘇 𐰁
Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
627
1 057
18
V4 karakter
Kian Wells
miert kellene megadnom? 1 teljes hetig hasznalta a farmomat szoval csak 130at kell vissza adnom
Mert ez nem így működik a szerveren. Ha átversz valakit farmmal, akkor a teljes átadott összeget szükséges visszaszolgáltatnod neked. 1 óra múlva miután lejár neked az IC jailed, megfelne nektek akkor ütközni a szerveren és lezárni a panaszkönyvet? Csak mert most jelenleg mindketten fent vagytok.

Soma

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
13
32
V4 karakter
Soma Cortez
V2 karakter
Soma Cortez
Mert ez nem így működik a szerveren. Ha átversz valakit farmmal, akkor a teljes átadott összeget szükséges visszaszolgáltatnod neked. 1 óra múlva miután lejár neked az IC jailed, megfelne nektek akkor ütközni a szerveren és lezárni a panaszkönyvet? Csak mert most jelenleg mindketten fent vagytok.
Nekem megfelel.

jackson2

Újonc
2023. 11. 25.
7
5
LV karakter
Frediie Shaw
hat nem tom fizetni ugysem tudok szoval edes mindegy
mert megbuntettek 120kra annyi volt egesz penzem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.