Sok ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
155
129
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
Bekerülhetne csomó új autó a szerverre . Átlehetne hozni a V3-rol pár autót vagy akár teljesen új autók is kerülhetnének be .
Több autót lehessen megcsinálni durrogóra Pl.: BMW 750 e36 simán eltudnám képzelni és szerintem mások is .
Új munkák . Szerintem már pár ember akik rendszeresen dolgoznak be vannak farsulva a munka miatt mivel úgyan azt csinálja . Lehetne kukásokat bevezetni .
Illegális hírdetés .
Bandák/Mafia felemelése . Jelenleg a szerveren rendőr uralom van . Egyhangú a szerver . Erre jó lenne az illegális frakciók felemelése .
Bérelhető kertes házak amiket szintén hetente kellene bérelni .
Autó bérlő .
Karakterre vehető kiegészitők bővitése és egyszerű tétele .
Tuningoloba egyes alkatrészeknek leírást adni .
ATM rablás

Köszönőm , hogy elolvastad kérlek , hogy a negatiív hozzászólásokat kerüljük . Kerüljük azokat is hogy 'nem támogatom' ha ugy érzed nem nyerte el a tetszésed és ha megírod akkor érveket/indokot csatoljunk . Ha esetleg olyan ötleted van ami tetszik vagy hasznos akkor a topicot modositani fogom és bele fogom rakni .

kockahead

Újonc
Támogató
2019. 07. 17.
70
18
Dorog
V4 karakter
Lou Christian Headley
LV karakter
Lou Christian Headley
Autó bérlő nyílt nem rég. Magán kézben van, de létezik

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Bekerülhetne csomó új autó a szerverre
Ígyis rengeteg jó autó van a szerveren, nem hinném hogy mégtöbb kocsi kellene, V3-ról meg eddig se nagyon akartak kocsit áthozni ami jó is így szerintem.

Lehetne kukásokat bevezetni .
Ezt már valaki írta, jó ötletnek tartom én is, ha a kukásautó nem tud szálguldani, max ilyen busz tempóval.

Illegális hírdetés .
SeeNion eddig se volt, valószínüleg nem is lesz, mert egyszer ez el lett utasítva

Bandák/Mafia felemelése
Inkább csak a bandáknak kéne plusz FK. mert a jelenegi Crips is unatkozik egyedüli bandaként és most fejlesztik át az FK-jukat maffiára, így 3 maffia lesz a szerveren, banda 1 sem. Plusz bandák jöhetnének.

Autó bérlő .
A bérelhetö kertes házakat feleslegesnek tartom, a script alapon bérelhetö ideiglenes kocsikat nem arra használták régen a játékosok amire kéne, ezért is lettek kivéve a szerverröl. (Luxuskocsi bérlést IC is lehet csinálni)

ATM rablás csak illegális FK-nak van, képzeld el mi lenne ha civilek is ATM-eket flexelnének...

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Bekerülhetne csomó új autó a szerverre . Átlehetne hozni a V3-rol pár autót vagy akár teljesen új autók is kerülhetnének be .
Nem kell áthozni semmit, és többet se kell berakni, maximum átmodolni, de akkor sem ilyen BMW-ket kellene, amiket te írtál, hanem amerikai autókat.

Több autót lehessen megcsinálni durrogóra Pl.: BMW 750 e36 simán eltudnám képzelni és szerintem mások is .
Nem kell több durrogós autó, inkább a durrogást is ki kellene venni, mert semmi értelme nincsen, és nem véletlen, hogy nem tud a 750 durrogni, mert akkor egy limit nélküli "olcsó kocsival" a kezdő gyerek ott ropogtatná a kaszinó előtt egész délután.

Új munkák . Szerintem már pár ember akik rendszeresen dolgoznak be vannak farsulva a munka miatt mivel úgyan azt csinálja . Lehetne kukásokat bevezetni .
A kukást munka valóban jó volt, amíg benne volt, de szerintem, akkor már nem ilyeneket kéne behozni, hanem valami egyedibb új ötletet.

Bandák/Mafia felemelése . Jelenleg a szerveren rendőr uralom van . Egyhangú a szerver . Erre jó lenne az illegális frakciók felemelése .
Egyetértek @PReDi véleményével ezzel kapcsolatban.

Bőven elég a bérelhető motelszoba szerintem, ha kertes ház kell, akkor mindenki vegye meg magának, vagy oldja meg IC más emberrel a bérlést.

Autó bérlő .
Nem kell ez ide, mert akkor megint, az lesz, hogy egy 1000-es ből kiveszi a Chevelle-t és nekiáll roncs-derbizni sokak örömére. Van autóbérlő, ahol luxusautókat lehet bérelni drágábban, mert azok akik azokat megengedhetik magunak azok nem fognak rallyzni vele.

Szerintem most már nagyon sok kiegészítő van, nem hinném, hogy nagyon fontos lenne, mert te sem említettél konkrétat, hogy mit szeretnél látni a szerveren. A kiegészítőket pedig nem értem, hogy akarod egyszerűbbé tenni, szerintem nem kell túl nagy okosság ahhoz, hogy felpozicionáljak egy kalapot a karakteremre.

Nem tudom, hogy mire gondolsz ez alatt, szerintem az elnevezések magukért beszélnek, hogy pl: airride mit csinál.

Az ATM rablás nem véletlen nincsen civileknek, mert 0 karaktertörténettel hülyeségből megfurkálnák az ATM-eket, és nem lenne egyetlen működő ATM sem a szerveren.

• Tetszik
Reactions: Termi

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Most jöttél át V3-ról valami ok folytán LV-re? Azt nem szeretnéd, hogy megnyissák a hidat San Fierro, és Los Santosba? A leírtak alapján, kB ennyi hiányzik ahhoz, hogy v3 legyen.

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
155
129
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
Most jöttél át V3-ról valami ok folytán LV-re? Azt nem szeretnéd, hogy megnyissák a hidat San Fierro, és Los Santosba? A leírtak alapján, kB ennyi hiányzik ahhoz, hogy v3 legyen.
Nyugi nem a V3-ról jöttem de értékelem az 'értelmes' hozzászolást

• Vicces
Reactions: Termi

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Egyiket sem ajánlom, kivéve a kukásmelót. Azt szívesen látnám a szerón.

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Na, akkor kommentelek neked egy "értelmeset".;) Egyben érvelnek @Slim helyett, hogy hamarabb választ kapj. Minek kerüljön be egy csomó autó, ha már így is van elég? Teljesen felesleges. V3 egy másik szerver, más RP-vel, más élettel, más gazdasági helyzettel. Elég fura lenne, ha Amerikában mindenhol Trabanttal járna mindenki, Európában meg izomautóláz lenne, és az lenne minden 2. Autó az utcán. Ha kiakarsz próbálni egy új autót, akkor keress neten egyet, töltsd le, és saját szerveren nézd meg milyen fasza.
A backfire-rel rendelkező autók javarészt sport/szupersport/egzotikus autók/motorok. Nehogy már egy 750 olyan hú de nagy szám legyen a szerveren, hogy arra is legyen. Ennyi erővel az összes kocsin lehetne.
Mondják páran, hogy kellene új munka. Nem azért kell az új munka az embereknek, mert unják a mostaniakat, (nem azt mondom, hogy nem unják. Persze hogy unják, de egy héten belül a következő munkát is megunják) hanem mert reménykednek benne, hogy több pénzt, gyorsabban, hamarabb kitudnak sajtolni az új munkából. Fogadni mernék bárkivel, hogy ha beraknák a kukás munkát teljesen átlagos árakkal, kB 1 hét alatt mindenki menne vissza spamelni a postás/busz kombót, mert azzal jobban keres, és utána megint "kitalálni" (mert nagyon sok ész kell ahhoz, hogy egy V3-as melót ötletbe megnyitni új munka alapon) egy új melót, és reménykedni, hogy az többet fog adni.
Illegális hirdetés... Ezt nem részletezem, csak nézz szét a lezárt topicok között... KB minden 3. ez...
Az illegális frakciókat tényleg segíteni kéne valamivel, de ezt a hülye is észreveszi.. Azért ötlet topic a neve ennek a helynek, hogy ne a nyilvánvaló dolgokat írjuk le ide, hanem arra valami megoldást.
Bérelhető kertes ház? Érdekelne hány ember használja a moteleket.. Csak mert én 400playerből ha 10 ha látok, aki használja.
Nem vagyok valami túl aktív mostanában a szerveren, de ahogy olvastam magán cégben viszik a bérlést. Ez így szerintem sokkal jobb megoldás. Régen volt bérlés, kivették mert javarészt nonra használták.
A kiegészítők így is elég egyszerűek, ennél nem tudom mi lehetne egyszerűbb? Ha elveszik a kreativitást, és fix pontokra lehetne csak rakni?
A tuningos dolog, hogy lenne mondjuk egy táblázat, vagyis egy oszlopdiagramm ami mutatná, hogy mi mit húz fentebb, tényleg nem lenne egy nagyon rossz ötlet.
ATM rablás van a szerveren de mindegy..
Remélem értelmes, és kielégítő választ kaptál érvekkel.

• Tetszik
Reactions: Termi és Slim

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
A frakciókra pályázatot kéne kiírni. Remélhetőleg egyszer, hamarosan össze jön.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
v3 főleg európai kocsikban utazik. LV nem véletlen amerikai.
Felesleges
Itt gondolom megint a v3-as új munkákra gondolsz, ezt is feleslegesnek tartom. Nem véletlen vannak ilyen munkák.
Illegális hírdetés .
Na ezt végképp nem támogatom. Pont az jó az LV-ben, hogy nincs bent a see nion.
Erre rendvédelmisként nem tudok mit mondani. Max annyit, hogy sajnálom, ha így érzed.
A városban van egy halom hotel szoba,jó ha 10 használva van a közel 200-ból.
Autó bérlő .
Van már a szerveren, igaz bejelentett cégként, de van. Ez is v3-as fejlesztés, ide nem kell. Nem olyan nagy a város.
Egyszerre ingyenesen kettőnél többet úgy se tudsz hordani. Egyszerűségben meg mit szeretnél ezen még egyszerűsíteni?
Nem tudod mi mire jó? Ezt valahogy nem értem.
Elérhető a szerveren, ha illegális frakcióban tartózkodsz és van online minimum 13 rendvédelmi tag.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.