Sofia Torres jelentkezése a See Game Helpdesk csapatába!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.Norbi

Feelings change, but memories don't❤️‍?
2019. 05. 16.
144
605
22
Debrecen
V4 karakter
Kiara Torres
LV karakter
Eddy Roy
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<<Norbinak hívnak, Ig nevem:Sofia Torres októberben töltöm 18. életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 65310 percem van jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok segítése kisebb nagyobb kérdésekre válaszolni, ezzel az adminok munkájának könnyítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szerintem nagyon segítőkész vagyok rengeteg időt tudok tölteni játékosok segítésével és engem ez egyfajta örömmel tölt el ha valakinek segíteni tudok. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Régóta játszok RP szervereken szerintem sok tapasztalatom van. A szerveren többször is volt lehetőségem Ideiglenes adminsegédnek lennem ezért ez a feladatkör nem új nekem. Elég jól ismerem a szervert, hogy azt tudjam mondani hogy az SGH adminsegéd szerepet teljes mértékben betudnám tölteni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 4órát. Hétvégén 7-8órát is fent tudok lenni a szerveren. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/W2cZXch >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<https://imgur.com/a/4EmBSfK >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Pozitív: Segítőkész, kitartó, becsületes Negatív: Nagyon akaratos, túl jószívű, sose vagyok megelégedve magammal >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Igen,természetesen szeretnék,ha lehetőség adódik, de csakis akkor amikor már elég tapasztalt leszek egy admin kör feladatának az elvégzésére. Nyilván mint sok mindenki én is szeretném kipróbálni a szervernek ezt a felét is. Úgy gondolom a megoldó képességem elég jó, hogy kisebb akár nagyobb gondokat is megtudjak oldani. Természetesen adminként is szeretném a játékosokat segíteni, hogy sokkal gördülékenyebben menjen nekik a játék. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki, hogy ez a szerver RP azaz Rollplayre alapuló szerver ahol a te általad létrehozott karaktered életét irányítod.Utána tisztáztatnám vele a szerver szabályzatait mivel a szerver szabályzata nélkül a kezdetekbe sok nehézséget okozhat mint pl:.Jaikek. Ezután elkezdhetünk Rp-ni. Első sorban a /do /me használatát tanítanám meg neki mivel ezek az alap pillérei az RP.nek.Ezután körbevezetném a városba elmondanám neki a főbb fontos helyeket amik később a hasznára válhatnak. Ezek után a Fórum és a TeamSpeak 3 használatát mondanám el neki hiszen a későbbiekbe ha pl:.Frkacióba szeretne menni szüksége lesz rá. A végén pedig néhány tanáccsal és egy pár hasznos paranccsal látnám el mint pl.: bindelés, /animpanel, /bughud, /modpanel, /co, stb. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Illedelmesen válaszolok neki, hogy ebben az esetben egy adminisztrátor tud neked segíteni, de neki ezt sokkal szebben fogalmazd majd meg mert ilyen módon nem biztos, hogy fog majd segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< /vá 93 Szia, ha a fegyver amivel átvertek skines akkor log/videó formájában nyithatsz panaszkönyvet ha esetleg van fent olyan admin aki ráér akkor vele is megtudod beszélni ha van róla bizonyítékod, ha pedig a fegyver nem volt skines akkor sajnos ez nem szabálysértés ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni. >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.