- 2019. 03. 14.
- 52
- 240
- V4 karakter
- homer tressach
Neved:
< Sofia Sweet >
A ban időpontja:
< 2019-03-15 11:07:38 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Lole >
A ban oka:
< PP-s item kicsomagtartózása. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! 2019-03-15.-én egy olyan dolgot tettem amit nagyon megbántam, hisz egy embertől elvettem két darab mesterkönyvet. Amit utánna megtudtam, hogy nem lehet. (tisztában vagyok vele, hogy ez nem mentesit a bann alól) Ezek a történések után elmentem betanitásra is, az akkori egyik admin azt mondta, hogy ilyen kezdőként nem kapok bannt és nagyjából a betanitáson is jól szerepeltem megköszöntem neki és megegyeztünk egy 600perces adminjail-ben, de valamiért Lole bannolt örökre. Ez az admin (Sajnos nem emlékszem ki volt) kérte vissza a két mesterkönyvet ez idáig rendben van csak az volt a baj hogy annyira kezdő voltam, hogy nem tudtam melyik gomb mit csinál ezért amikor adtam volna neki át sajnos elhasználtam az egyiket és aztán a másikat is mert nem tudtam azt, hogy ha eltűnik az inventorymból az azt jelenti, hogy elhasználom. Hát ez a helyzet eléggé nem jó helyzet sajnos de nem tudok mit tenni. Hiányzik a szerver sok videóst néztem akik profin rp-znek és sokat tanultam tőlük szerintem. Sok másik szervert is próbáltam már de egyik sem tetszett annyira mint a Las Venturas. Igérem ha kapok még egy esélyt ilyen, se semmilyen más rossz dolog nem fog előfordulni. Ezek mellett sohasem voltam börtönben sem, csak azt a 600 perceset kellett volna levárnom, de nem tudtam levárni, hisz miután vártam egy 3 órát kibannolt Lole. >