Elutasítva Sofia Rossi - Kroos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

strox

Újonc
2024. 10. 31.
1
1
V4 karakter
Sofia Rossi
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Sofia Rossi

A ban időpontja:
2024.07.20

A ban időtartama:
örök

Admin neve, aki bannolt:
Kroos

A ban oka:
rp alóli kilépés,indoktalan menekules, tuningoloba menekules rendörök elöl, admin minősités,

Amiért szeretnéd az unbant:
igazabol azért szeretném az unbant mert nagyon nem értem mi történt én kint voltam dolgozni 4 honapot németbe és addig öcsémre hagytam a gépem hogy had játszon és igazábol én haza értem és azon voltam fellépek megnézem mit csinált a farmal stb és felléptem és azt irta hogy kivagy tiltva a szerverről és nem értettem miert és már mondta nekem is megbánta többet nem nyomkodja a gépem és nagyok sokat költöttem rá és nem szeretném ha ilyen könnyen igy elmenne minden amit vettem köszönöm.

Megjegyzés:
öcsém megbánta amit tett és nagyon sajnálja és jo lenne ha kapnék ub-t azt szeretné köszönöm ha válaszoltok. :)

• Vicces
Reactions: Dani.

Kroos.

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2020. 09. 30.
176
391
V4 karakter
Dean West
Szia, meglepett a kérelmed, leginkább az amit leírtál. Hatással volt rám annyira, hogy ezt a kitiltást most leveszem 1 perc erejéig, hogy módosítsam a kitiltásod +1 indokkal. Az a baj veled, hogy nem tudod te magad se, hogy mit találj ki, és hazudozol össze-vissza. Még csak az indok sem stimmel, hogy miért lettél kirakva, hiányzik onnan még valami. Gondolom discordon is az öcséd írt, hogy multiaccozni fog. Ne haragudj, de ezt nem fogom levenni most, sem a jövőben. Ha valaki őszinte, az egy + pont nálam. Előző kérelmedben teljesen mást írtál, ezért pedig teljesen felesleges volt egy új fórum accountot csinálni. Hagyjuk inkább, legközelebb legalább legyél őszinte.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Dani.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.