Snyder Fernando jelentkezési lapja a Nemzeti Adó és Vámhivatal felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Rajmond ~

[#2] Korod:
~ Jelenleg a 13.-dik életévemet töltöm.! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016. végén regisztráltam SeeMTA V2-re, játszottam 1-2 hetet, majd 2017-ben nagyon sokat játszottam egy másik számÍtógépen 65.000perc van rajta ((már be van jailozva végtelen percre, hogy ne legyen multiaccount)) . 2018-ban pedig v3-on játszottam egy jó ideig, de néha,néha nyáron v2-re is feljöttem. 2019-ben újra visszatértem és azóta is a SeeMTA V2-őn játszom. Jelenleg 21.500+ játszott percem van (V3 Las Venturas KB. 20.000 játszott perc, V3 KB.35.000 játszott perc)! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Sajnálatos módon közlöm, hogy voltam párszor admin jailban és banolva is a szerveren. A DM nem az volt, hogy odamentem és dirr fejbelőttem. Az egyik úton felborult egy peugeot kiröhögtem és elkezdett ütögetni, de sajnos nem tudtam, hogy csak animig lehet ütni. Az rp folytatásokon meg nem leléptem, sem kitéptem a netet, stb. Bevoltam afkolva fegyverhajó előtt és katana volt a hátamon. Még mai napig is nagyon bánom azokat a jaileket, mostanság már elkerülöm az ilyeneket. képek: https://imgur.com/a/ZpLlmb4 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel a rendvédelmi frakciók akciódúsak és izgalmasak és sokat lehet csiszolni az RP tapasztalaton, Így megtetszett nekem a frakció. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért pont engem kéne szerintem választani, mÍvel viszonylag elég jól tudok RP-zni, vannak tapasztalataim mivel tavaly voltam rendőr és sokat tudok aktÍv lenni. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Rajmond vagyok, haverok Rajminak szoktak becézni. Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek. A kedvenc sportom az úszás, amit versenyszerűen csináltam, csak mivel sok időt elvesz a tanulás ezért abba kellett hagyjam. A hobbiaim a motorozás, biciklizés, haverokkal is szoktunk gyakran biciklizni. Régebben is kipróbáltam még pár sportot például fociztam, bÍrkóztam és kosaraztam. Szabadidőmben általában számÍtógépezni, vagy haverokkal játszani szoktam. Amit leggyakrabban szoktam játszani a számÍtógépen az a SeeMTA. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Snyder Fernando ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1986.06.13 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Első sorban a határokon való vámolás,ki szúrni a gyanús alakokat. A NAV még a cégek bejelentésével/ellenőrzésével is foglalkozik. A NAV-nak joga van igazoltatni is szóval bármikor,bármelyik percben ellenőrizhetünk járművet,ha fegyvert vagy bármi illegális dolgot találtunk nála akkor egyből be vihetjük és börtönbe tehetjük az illetőt. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ 1. Megküldönböztető jelzést benyomom, majd nyúlok a megaphone-omhoz és felszólítom,hogy álljon félre a forgalom akadályozása nélkül állítsa le a jármű motorját, majd szálljon ki. ha ezen tulvagyunk megtette amire szolitottam, akkor rendben ki is szállok flhívom a patkára picit távolabb a kocsitól, netán menekvésnek ered...majd rádiózok egy gyorsat,hogy Hol/mikor vagyok, és állítottam félre egy autót hogy tisztában legyenek vele kollégáim mit csinálok abban a pillanatban.., ezután folytatnám az igazoltatást, elkérném személyigazolványát,jogositványát,forgalmi engedélyét[ha fegyvere van akkor a fegyverengedélyét is]..személyigazolványnál átvizsgálnám, hogy egyezik a kép, és a név persze miután megkérdeztem , és átnéztem az emvert nehogy Okirathamisitás legyen... ha egyezik a kép és a név nyugodtan visszanyujtom az ur felé majd a jogositványt is átbézem szintén ugyanigy kép/név stbsbt...ha szükséges átkutatom a jármű csomagterét, nincs-e illegális eszköz nála vagy fel-e van szerelve a kocsi a szükséges dolgokkal mint példul EÜ.doboz, hogyha fokozott ellenőrzés van a város területén/ vagy a városon belül akkor megmotozom az illetőt, hogy nincs-e nála szuroeszköz amivel megtudna sérteni [vagy bármi illegális anyag ,dolog] mindezt perze felszolittással, hgy tegye fel a kezeit stbstb...ha letisztáztuk és minden rendben leteheti a kezét...ezek után ha minden rendben volt mondom neki, hogy viszont látásra köszönöm az együttmüködését és dolgára engedem... majd visszaülök a kocsiba és lerádiozom az egység számomat és, hogy merre vagyok PL: folytatom a járőrözést ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Természetesen van. Pár napja ismertem meg és nagyon jófej, kedves: Edmilson Texeria ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mindig napra kész vagyok és elég tanult embernek tartom magam. Elég képzettnek tartom magam, van némi tapasztalatom mivel régebben dolgoztam a Rendőrség állományában is. A munka időmet megpróbálom mindig a leghasznosabbra fordítani. A szakmai képzettségem megfelelő lenne a Nemzeti Adó- és vámhivatal szervébe. Nagyon figyelek a magamra és a társaim biztonságára,szóval ki állok másokért ha szükség van rá. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határokon való vámolás,cégek bejelentésével foglalkozása,igazoltatások, Adócsalók lebuktatása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Elsődlegsesen természetesen, hogyha engedélyt kapok rá a felettesemtől, vagy hogyha súlyos tűzpárbaj alatt vagyok. Sokkolómat akkor használom, hogyha megszegik a szabályokat és elutasítják a követeléseimet feléjük mint példul: elakar futni stbstb. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ A nevem Snyder Fernando, 33 éves Los Santos-i lakos vagyok. 1986.06.13-án születtem a Los Santos-i kórházban. Teltek-múltak az évek,6 éves voltam, mikor elkezdtem az Általános iskolai tanulmányaimat. Tanulmányi átlagom nem volt rossz, 4-es 5-ös, de persze mint mindenkinek nekem is becsúszott 2es,3-as. Végül elérkezett a pályaválasztás. Jelentkeztem középiskolába ahová sikeresen felvételt nyertem. Ez által kollégista lettem, amire nem mondanám azt, hogy rossz volt, csak más, mert nem minden nap találkoztam a szüleimmel. Az évek gyorsan elrepültek, aztán elérkezett a következő nagy kihívás az érettségi. Végül meg sikerült birkóznom a kihívással, és sikeres lett. Így hazatérhettem egy szakmával és egy érettségivel a kezemben. Miután elvégeztem véglegesen az iskolát, hazatértem. Nem sokkal hazatérésem után vállaltam munkát a helyi kis étteremben és elmentem pincérnek. Majd egyik nap telefonoztam és észre vettem egy eladó házat nem messze Los Santos-tól. Elmentem, megnéztem, sikerült közös megegyezésre jutnom az eladóval és megvettem. Ezzel elkezdődött számomra is a felnőtt élet. A mai napig is ott élek, persze elmegyek meglátogatni a szüleimet és testvéreimet minden héten, akik szerencsére jól vannak. Felmondtam az étteremnél , mert most már tényleg a szakmámhoz illő munkahelynél szeretnék dolgozni. Ezért szeretnék a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni. ~

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: crose

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
Köszi szépen +rep

zalan.

awful
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
299
2 229
V4 karakter
Aswynn Narsan
ui: 13éves korodra ilyen lapot összerakni, nem semmi

• Tetszik
Reactions: marcy.

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
Igen-igen, sokan mondták, hogy koromhoz képest elég normális vagyok.

crose

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 26.
233
642
V2 karakter
yannis.catteau
Bő és összerakott lap lett! Támogatom!

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
Köszi szépen +rep

• Tetszik
Reactions: crose

Adzsii

Újonc
2019. 01. 11.
61
7
21
Szolnok
V4 karakter
Eric D Winchester
LV karakter
Adam Mugen
V2 karakter
Adam Winchester
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Snyder Fernando!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Adam Winchester
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.