I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Tóth Benedek ~
[#2] Korod:
~ 15 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ kb másfél hónapja, 7817 perc ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam. Kép --> https://imgur.com/zUmbpNJ ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert ki akarom próbálni milyen a rendvédelemben szolgálni, és új kihívásokkal szembenézni, űldözni a bűnt. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert szeretek csapatban dolgozni, türelmes vagyok, segítőkész, és sok időt fogok szánni a frakcióra. Megpróbálok mindent megtenni, hogy egy jó tagja legyek a frakciónak. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Benedek vagyok, 15 éves. Nyíregyházán születtem, de pár hónapra rá elköltöztünk Hajdú-Biharba, azon belül is Debrecenbe. A DRK Dóczy gimnázium padját koptatom már 2 éve. Kicsit nehezebb mint az átlag, mivel 6 osztályos iskola, de próbálom minden erőmet beleadni. Nyugodt, barátságos, segítőkész, megfontolt embernek érzem magam. Próbálok mindenbe 110%-ot beleadni, ezért egy picit maximalistának is érzem magam. Könnyedén beilleszkedek társaságokba, barátaim jó fejnek tartanak. Körülbelül 6 évet fociztam versenyszerűen, a sok költözés miatt hagytam sajnos abba. Mivel már nem nagyon volt kedvem egyesületben focizni, ezért más sportot akartam választani, innen jött az úszás. Kettő évet úsztam, most perpillanat nem sportolok semmit. Hobbim van kismillió, pl.: filmnézés, biciklizés, gép előtt ülés stb. Körülbelül pár hónapja ismertem meg a SEEMTA szervereket, azokból is a V2 nyerte el a tetszésemet, mivel itt nem olyan zsúfolt a város, hanem "családias" a környezet. Már hetek óta a kedvenc játékom, alig játszok más játékkal. Nagyrészt azért szeretem, mivel hasonlít arra, amit IRL is csinálni szeretnék. Már kiskorom óta érdekel, milyen üldözni a bűnt, hát reméljük most lesz rá lehetőségem.
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Smith Nicolas ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro, 1992 március 18. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határon túli védelem, igazoltatások, közbiztonság fenntartása, közúti közlekedés megfigyelése és határok rendszeres ellenőrzése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Először is fényhidat felkapcsolom, majd felszólítom az előttem haladó gépjárművet hogy húzódjon le az út jobb oldalára, majd állítsa le a motort. Ezek után kérném, hogy szálljon ki a gépjárműből, majd elkérném az iratait átvizsgálásra, hogy minden egyezik-e, érvényes. Ha minden egyezik, azután elkérem az autó papírjait, és megnézném a csomagtartót, hogy van-e benne Egészségügyi doboz. Ha minden zökkenőmentesen ment akkor elköszönök tőle és tovább folytatom a szolgálatot, vagy ha valami szabályszegést követett el, az alapján írom meg a büntetést. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Akadály nélkül tudnám teljesíteni feletteseim kérését, csapatban jól tudok dolgozni, könnyen meg tudom magamat értetni az emberekkel, minden helyzetből megpróbálom a legjobbat kihozni. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ a vámok ellenőrzése vagy az esetleges járulékok kiosztása, önkormányzatokkal való együttműködés, a határok ellenőrzése és a rend folytonos fenntartása ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Több felszólítás után sem tesz eleget, ezek után a célszemély továbbra is ellenkezik, kényszerítőeszközt alkalmazok. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ San Fierroban születtem 1992 március 18-án. Elég fiatal koromban el kellett kezdenem dolgoznom, mivel apám hamar elhagyott, emiatt anyám rengeteg alkoholt fogyasztott. Elsősorban nagykeresként dolgoztam, miután leérettségiztem, a továbbtanulás sajnos nem jöhetett szóba. Mikor anyám végre leszokott, elköltöztem Los Santosba egy jobb élet reményében. Iskolában elég szorgalmas tanuló voltam, próbáltam mindent beleadni, a középiskolai sikerek miatt vettek fel a Los Santos-i egyetemre , ahol pár évig kollégiumban éltem. Az egyetemen az angol és a német nyelv volt a két fő tantárgy. Miután elvégeztem az egyetemet, megvettem az első lakásom kelet Los Santosban, a part közelében. Egy közeli kisboltban kaptam állást, így tudtam túlórázni egy kis plusz pénzért. Most ott tartok, hogy többet szeretnék kezdeni az életemmel, nem egy kisboltban dolgozni eladóként egész életemben, és remélem, hogy megfelelek az önök elvárásainak és minél előbb munkába állhatok. ~