- 2020. 10. 25.
- 93
- 69
- V4 karakter
- Davey Smith
- LV karakter
- Jessica D West
- V2 karakter
- Amanda Morris
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
<Kovács Kristóf>
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Aktívan játszok újra a seemta szerverein, legfőkébb a v2-n. Sokat szeretek játszani gépen. Szeretem a rendvédelmet, magas az odafigyelésem. Helyesen írok, gyorsan tudok gépelni. Van tapasztalatom/volt tapasztalatom több RP szerveren is, sokat fent vagyok. Szabályokat ismerem, igyekszem őket betartani. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 11394 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/9pYOQSj >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
<Újra húz a szívem a rendvédelem felé, illetve NAV-frakcióban nem voltam még. Hosszú távra tervezek, ha összejön legalább egy évet. Szeretnék elismerést kapni, illetve minél feljebb jutni a ranglétrán. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Sok év tapasztalattal rendelkezem, voltam már nem egy rendvédelmi frakcióban, tudok rpzni. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Igen-ORFK. Túl buzgó voltam, és a vége fele sajnos elhanyagoltam. Honvédség-Megszűnt amikor tagja voltam. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Illegális tárgyak után kutatni, határellenőrzések, rendőrség segítése. Bűnüldözés. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
<Hátköznap körülbelül 2-2.5 órát, hétvégén pedig 4-5órákat is.>
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Értelmesnek, segítőkésznek gondolom magamat legfőkébb. Tudok csapatmunkában dolgozni, illetve összeszedett vagyok, érett, illetve türelmes. Oda tudok figyelni arra amit mondanak, és törekedni a szabályok betartására. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Jól, összehangoltan tudok dolgozni csapatban, szerintem fontos a csapatmunka. Van olyan része ahol nem fontos, persze ez mind az éppen tartó pillanat szabja meg. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Nem minden esetben számít a kor. Mai világban lehet hogy egy 14 éves érettebb mint egy 20éves. 16 éves vagyok én jelenleg, koromhoz képest kicsit lüke vagyok, de érett. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Smith Davey >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los santos medical center, 1997.02.10 >
[#3] Anyja neve:
< Smith Elisabeth >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< A napokban sajnos elhagytam őket, folyamatban van a pótlása. >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< ORFK-Kirúgtak, Honvédség-megszűnt, Taxi-Felmondtam. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Volt lehetőségem már rendvédelemben részt venni, fiatal vagyok, de rutinos. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Határátkelők ellenőrzése, bűnüldözés. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Cél a főtörzszászlós rang elérése. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Smith Davey vagyok, 1997ben születtem a Los Santosi Medical Centerben. Szüleim 18évesen utamra engedtek, azóta magamnak keresem a kenyeremet és fel kell találnom magamat. Sok helyen voltam már, ismerem a környéket. Van egy autóm, amit saját pénzből vettem. Jelenleg munkanélküli vagyok. >
Utoljára szerkesztve: