Smith Cartel -> Adam Mikhailov [bogi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Smith_Cartel

Újonc
2019. 02. 18.
7
0
V4 karakter
Smith_Cartel
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Smith Cartel

Panaszra tett személy InGame neve:
Adam Mikhailov

Panasz oka, leírása, kifejtése:
az történt pontosabban hogy a farmom le lett zárva, azért mert mákot termesztek, de igazából a mák nem drog hanem lehet készíteni belőle de ez lényegtelen , még este ültettem el a mákot, reggel 7 fele a haverom meglocsolta és nem volt semmi , felmentem én is 9-10 fele és már le volt zárva a farmom, de nem tudom hogy ki jelentette be hogy mák van elültetve de nekem rá kell pkt írnom hogy , volt-e rp,vagy sem. Alul ott a kép hogy annyi látszik a mákból ugye, [/i

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/IlrpgtL

Megjegyzés:
az igazi tettest nem tudom hogy ki jelentette, vagy esetleg ő mente be és nézte meg. hát a bírálást előre is köszönöm , a fogalmazásért bocsi

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Shaz

? Viva la Mambolza ?
2019. 02. 15.
23
20
V4 karakter
Matteo_S_Mambolza
LV karakter
Yuhas_Ervin
Csáó, Kedves Smith_Cartel valamint szia Bogi.
Akkor másolok logot a bejelentésről.
[2019-02-18 07:18:48] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Bejelentés érkezett! Bejelentő telefonszáma: 387611067407 ((Matthew Petrik)) [2019-02-18 07:18:48] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: Bejelentés szövege: [2019-02-18 07:18:48] [Output] : [SeeMTA - Rendőrség]: SanFieróban a tunningos melleti farmoknál egy furcsa növényt észleltem."]

Valamint egy arról a rövid RP-ről amivel megállapítottam a mákot.
[2019-02-18 07:26:24] [Output] : *** Adam Mikhailov kitép egy kis darabot a földből, majd alaposan szemügyre veszi. "]
[2019-02-18 07:26:32] [Output] : *Mákot állapít meg. ((Adam Mikhailov))"]

Amint kifejtettem neked kedves Bogi tsügyfélben hogy attól még hogy növény,drog készül belőle. A marihuána is csak egy növény mégis ugyanígy járnak el a társszervek.
Részemről ennyi. Szerintem nem követtem el hibát, zárta volna be a tulajdonos.​

Utoljára szerkesztve:

Smith_Cartel

Újonc
2019. 02. 18.
7
0
V4 karakter
Smith_Cartel
És amúgy kedves Matthew Petrik ő nem tudom ki de mit keres a farmomon ? lehet hogy a haverom reggel elfelejtette bezárni az ajtót de ez akkor is 1. ez betörés és ez nem furcsa hogy másnak a farmjaira jár be? 2 .nem is volt házkutatási parancs hanem csak kijöttél és vizsgálódtál de m1 lényegtelen nem akarok vitázni 3. meg nem akarok beleszólni de tudnál az utolsó 2 rp ről úgy logot mutatni hogy az időt is írja? mert ez így nekem úgy tűnik hogy log hamisítás, utólag még annyi hogy a sok paprika között még miből jön rá hogy furcsa növény mikor még annyi látszódik lehet az paradicsom is vagy bármi más

Utoljára szerkesztve:

Smith_Cartel

Újonc
2019. 02. 18.
7
0
V4 karakter
Smith_Cartel
ja meg még annyi hogy ez a Matthew Petrik ő rpzett valamit hogy megnézi e a kilincset? hogy nyitva van vagy csak be megy és hú itt gyanús növény van jeletsük be gyorsan

Shaz

? Viva la Mambolza ?
2019. 02. 15.
23
20
V4 karakter
Matteo_S_Mambolza
LV karakter
Yuhas_Ervin
Matthew_Petrik miért nem tartózkodhatott a farmodon? Lehet hogy haverod reggel elfelejtette bezárni? Ezek eddig mind IC ügynek minősülnek. Dátum volt eddig is ott, csak a formázás volt szar amiért elnézést kérek. Nem kell egyszerre nagy szavakkal dobálózni, majd az admin eldönti hogy loghamisítás-e vagy sem. Az utolsó részre nem tudok választ adni, mivel nem tőlem kérdezed hanem a bejelentőtől a szavakból értelmezve.

Smith_Cartel

Újonc
2019. 02. 18.
7
0
V4 karakter
Smith_Cartel
Mivel ő neki semmi köze nem volt a farmomhoz azt se tudom ő kicsoda ic nem ismerem. Csak úgy random besétál a farmomra? És azt egy szóval nem mondtam hogy a farm bezárása nem ic cselekmény.

Utoljára szerkesztve:

Smith_Cartel

Újonc
2019. 02. 18.
7
0
V4 karakter
Smith_Cartel
Igazából már ez hogy le van zárva a farmom nem is érdekel, hanem hogy bejön tök random gyerek és áh gyanús növényt észleltem gyertek zsaruk , most irl is betörsz másnak a birtokára? meg még be is jelented? és akkor te meg csak a farmomat zárod le de a gyerek meg szabadon van valahol aki betört értem

Martonka válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Sziasztok.

Átolvastam az egész panaszkönyvet és nagyobb szintű admint is megkérdeztem.
Mivel a farmot nem zárta be a barátod, ezért nem nevezhető betörésnek az, hogy az a valaki bement oda. Legközelebb ügyeljetek arra, hogy be legyen zárva, nézzétek meg többször is kilépés után.
Úgy gondolom, Adamnek nyomozóként van annyi tapasztalata, hogy meg tudja állapítani, hogy mit lát. Azért mondtam, hogy nyiss panaszkönyvet, hogy kiderüljön, volt-e RP arról, hogy felismeri azt a bizonyos növényt. Megvolt az rp.

Panasz jogtalan, zárom.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.