Elfogadva Slim Thomson -> Lega

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Slim

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
676
1 069
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
zoldlogo.png

Neved:
< Slim Thomson >

A ban időpontja:
< 20201.03.22. >

A ban időtartama:
< Perma >

Neve, aki bannolt:
< Lega >

A ban oka:
< Minősítés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elsősorban elnézést szeretnék kérni a stílusomért, nem állt szándékomban senkit sem megsérteni, mind egy félrecsúszott kaszinóparti sajnálatos következménye lett. Kétezer órát fektettem a szerverbe, logikátlan döntés lett volna részemről, hogy direkt kicsapatom magamat. Nem két percet foglalkoztam a karaktereim létrehozásával, megtestesítésével, nem szeretném a kútba dobni, főleg nem egy ilyen esetért. Nagyon sokat gondolkoztam ez idő alatt az egész esetről. Bevallom, nem volt helyénvaló a stílusom, ezt tény. Normális körülmények között soha nem viselkedek így, de sajnos így vezettem le feszültséget. Úgy gondolom, hogy nem követtem el olyan súlyos minősítést, persze szankciót érdemeltem. Privátban küldök a bíráló adminnak egy logot az esetről annak érdekében, hogy látható legyen mi is történt pontosan. Természetesen minden lehetséges lehetőséget elfogadok, hogy a ban lekerüljön. Eltelt jó pát hét, volt időm átgondolni az egészet, remélem nyerhetek egy második esélyt. Köszönöm, hogy végigolvastad, legyen szép napod! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Privátban egyeztettünk, szerver minősítés nem történt, PÜ-ben volt probléma a stílusoddal. A kitiltásodat feloldottam, viszont mostanában figyelj oda, hogy miket írogatsz.

• Tetszik
Reactions: Beto és Slim
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.