Elutasítva Slavko Wojciech -----> Harry

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
364
427
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Slavko Wojciech >

Kitiltás időpontja:
<
2022.10.07 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Harry >

A kitiltás indoka:
<
Loghamisítás, adminnak való hazudás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Hali! A történet az ezzel a bannal kapcsolatban hogy egyik este motorozgattam a fülessemel a fülemben, eközben viszont két srác követett engem kocsival és amikor az egyik kanyarban leestem a motorról ők kipattantak utánam és rabolni akartak, amit én a fülesem miatt nem érzékeltem (toghud is be volt nyomva) ezért visszaszálltam és hajtottam tovább. Ebből lett egy adminügy és egy összeszólalkozás a két gyermekkel ami abba torkollott hogy egy órán át veszekedtünk ooc és úgy voltunk vele hogy értelme sincs az egésznek hagyjuk inkább egymást. Viszont ezután még Harry visszagetelt magához hogy hol van az rp arról hogy leestem a motorról. Az első hibát nyílván ott vétettem hogy nem rp-ztem, Harrynek pedig azt mondtam hogy ezt megtettem, a másodikat pedig ott hogy annyira frusztrált voltam hogy a két srác mindenképp ki akart tolni velem hogy megerősítsem az első állításom, meghamisítottam a logot. Szánom bánom már az egészet, nem is vall rám hogy ilyesmit csinálnék hiszen teljesen tiszta az ucp-m ezen kívűl de azt a helyzetet ott és akkor nagyon igazságtalannak éreztem talán ezért csináltam amit csináltam. Ezek után Harry-vel beszéltem még ts-en, végülis elismertem neki mindent és elfogadtam a szankciót, amire ő akkor azt mondta hogy enyhítő tényező lehet egy későbbi ub kérelemnél. Nem győzöm sajnálni hogy egy ilyen apró hülyeségből ekkora ügyet csináltam és ez miatt lettem kirakva, de szerintem most eltelt már annyi idő amennyi elég volt arra hogy átgondoljam mit követtem el. Vissza szeretnék menni a szerverre és megint tagja lenni a közösségnek ami hiányzik. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.